Budite se u periodu između 3 i 5 sati ujutro? Tijelo vam šalje ove poruke!

Jeste li često suočeni s činjenicom da se jako često, gotovo svake noći, budite u periodu između 3 i 5 sati ujutro? Iako znate da niste prejedali ili previše pili prije spavanja, vaše tijelo se budi, a vi ne znate zašto. Razlog je neobičan i pomalo nevjerojatan:

Vaše tijelo vam šalje poruku koju možda niste svjesni – buđenje u ovom periodu znači da nosite brigu, teret koji biste željeli skinuti s leđa, ali ne znate kako to učiniti dok ste budni. Buđenje se događa zbog energije iz pluća i osjećaja tuge. U ovom vremenskom razdoblju, vaša svijest se podiže, što ukazuje na to da neka viša sila, vjerojatno vaša podsvijest, pokušava komunicirati s vama. Prema kineskoj medicini, tijelo i um šalju zajedničku poruku da morate osloboditi dušu od nagomilanog tereta.

Ako se često budite u drugim intervalima noći, evo objašnjenja za to:

Buđenje odmah nakon prvog sna:

Pod velikim ste stresom i iskusite simptome anksioznosti. Meditacija, pozitivno razmišljanje, opuštanje i istezanje mogu vam pomoći da ponovno utonete u san.

Buđenje između 1 i 3:

Nešto vas emocionalno opterećuje. Možda trebate oprostiti nekome ili netko treba oprostiti vama. Vježbe disanja mogu vam pomoći da nastavite spavati.

Buđenje nakon 5 sati ujutro, pred zoru:

Energija dolazi iz crijeva, a vaše tijelo vam šalje poruku da morate riješiti emocionalni teret koji vas pritišće.