VIC: Fata i snaha


Fata sjedi kod kuće i dolazi snaha s posla, presvuče se i uvali pred televizor i tako svaki dan. Nakon jedno sedmicu dana, Fata uđe za njom u dnevnu sobu i ispali:


– E moja snajka, ne valja t’ pos’o … tvoje vršnjakinje kad dođu s posla još i po kući rade …

Snaha je pogleda ispod oka i reče:


– E moja svekrvo, vaše su vršnjakinje odavno legle u g.r.o.b, pa jel’ čujete mene da vama prigovaram?

Zadrugari su pogledali video-prilog u kom se Aneli jada Janjušu i Sanjinu o njenom odnosu sa Asminom.

Sada su dobili priliku da prokomentarišu njenu životnu priču koju je iznijela:

– Ja nisam ovo znao, takav način ponašanja to mi je ne znam, da se upiše kao sekretarica može svaka, nečiji izbori su nečiji izbori, ja ne mogu da se miješam u to, izbori su problem, snosi posljedice, sve mi to prebrzo djeluje, nekom napraviš dijete, pa hoćeš da se vjeriš, pa prevariš, ne znam, jezivo mi je, najviše će ispaštati to dete zbog oca, te priče da neko nije znao, meni ne pije vodu. Sve kada su iznosili ovakve ili onakve stvari, sve i da jeste tako, jel to razlog – rekao je Đedović.

Aneli Ahmić

– Meni je jeziva cijela ova priča, ja nju sa jedne strane kapiram zato što sam i ja majka. Po meni nije napravila grešku što je došla ovdje, mnogo je ružnija da je ostala da sjedi kući i da je dijete gleda kući kako plače non stop, i da je pita mama šta je, a ona ne zna da joj objasni – rekla je Irina 2 HOT.

– Pametni ljudi mogu da skontaju ovu priču, kada imaš nekog drugog sa kim opštiš, a imaš nekog kući, ti dolaziš do problema, to eskalira na prevarenoj ženi, ona je meni rekla da je udario i kad je bila trudna – rekao je Janjuš.

– Ja više ne znam šta se meni dešava u glavi, pola stvari zaboravim, pola se sjetim kada pričam o tome, plašim se šta radi mojoj mami i mojoj kćerkici, vi ste svi vidjeli kakve je on meni riječi govorio, udario me dok sam bila trudna, posvađali smo se – rekla je Aneli.

Aneli Ahmić

– Njen je problem što ona iznosi komad po komad, ja čujem od Zadrugara folirant, fejk priča. Ona drži sve u svojim rukama, nju narod doživljava na osnovu njenih priča, njoj je nešto drugo mnogo preče, nego ove priče, ako želiš staro da čistiš, onda čisti staro, pogubila si se. Od kad si sa Janjušem nisi normalna, hoćeš da provodiš 24h u rehabu, kada dođeš ovde trebaš doći spremna za emsiiju, trebaš da kažeš moj život nije bajan sjajan – rekao je Mića.

– Hoće da ti kaže da ti ne trebaš da se družiš sa mnom, ja oženjen imam dijete, kako me neće iznervirati kada mi kaže nešto danas, i sada iznese drugačije – rekao je Janjuš.