VIC DANA: Fata kod zubara


Donosimo vam jedan vic za dobro jutro:


Došla Fata kod zubara, skinula suknju, sjela i raširila noge.
 
Kaže zubar: Gospođo vi ste promašili ordinaciju, ja nisam ginekolog.
 
A Fata kaže: Jesi li ti mome Muji jučer namjestio umjetne zube?
 
Zubar: -Jesam!
 
Fata: -E sad ih lijepo izvadi!

Pjevač Nikola Grujić Gruja na svom Instagram profilu objavio je sliku prstena i svoje fanove ostavio u neizvjesnosti ko je izabranica. Njegova djevojka, bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Milana Mima Šarac nije sakrila svoju sreću i oglasila se u medijima.


Bivša zadrugarka nije htjela da otkriva njihov odnos i planove za budućnost ali je potvrdila da je ona srećnica kojoj je Gruja stavio prsten na ruku.

– Ne znam šta da vam kažem, nemojte ništa da me pitate… Možda ću moći da pričam za koji dan, ne bih sada ništa otkrivala. Sve što mogu da kažem je da sam bez teksta, da sam ostala bez reči i da sam presrećna – rekla je Mima kroz smijeh.

Podsjetimo da su se njih dvoje zavoljeli u petoj sezoni “Zadruge”, u kojoj je zbog velike ljubavi koja se desila Gruja javno ostavio svoju tadašnju suprugu Ljiljanu sa kojom je imao dvoje djece. Pred kraj rijalitija Gruja i Mima su raskinuli, a njihovu turbolentnu vezu u rijalitiju zabilježile su svađe i medijska prepucavanja, da bi se na kraju krišom pomirili.

Mima i GrujaFOTO:printscreen/Youtube/Zadruga Official

Svoju intimu nisu dijelili sa javnošću, a u međuvremenu njihova veza je očvršćena pa su ljubav odlučili da krunišu brakom.