VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE U Zadrugu ulazi VELIKA ZVIJEZDA! Zamka za Maju i Bilala izazvaće HAOS

Da li će doći do ovoga?!

Iako odnosi između Bilala i Maje Marinković nisu baš sjajni, oni su zavrteli svoju priču u rijalitiju Zadruga 6 i gotovo sigurno neće odustati od toga.

 

Sa druge strane, mnogo je onih koji žele da im pomrse konce i izbiju u prvi plan, dok je a druge strane tu lukava produkcija koja zna kako da odigra kako bi podgrejala stvari i napravila senzaciju.

Maja Marinković

Kako se šuška u krugovima bliskim rijalitiju, uskoro će vrata najluksuznijeg imanja na ovm prostorima preć i i stari rijaliti lav Mensur Ajdarpašić, koji je imao burnu ljubavnu istoriju sa čak nekoliko učesnika rijaltiija. Kako se dalje navodi on je sa Majom imao avanturu i bili su uvijek u korektnim odnosima, te se očekuje da njih dvoje po njegovom ulasku uplivaju u vezu izbacivši tako Bilala iz igre, za kog već mnogi smatraju da nije taj rijaliti kalibar i da ne može da podnese toliku ulogu u ovoj sezoni.

U korist ove, za sad kuloarske priče ide i to da je Ajdarpašić dođao u Beograd. A kada će i da li će uopšte preći prag imanja u Šimanovcima ostaje da vidimo.

Autopijac.rs