URGENTNO – ŽIVOTNO UGROŽENA: Divna DNK ozbiljno POVRIJEĐENA u Zadruzi – 130 kilograma palo na nju (VIDEO)


Situacija je vrlo ozbiljna, u narednim satima opširnije.

Nakon što je sinoćna žurka okončana, malo je reći da su strasti među zadrugarima bile uzavrele, budući da su se svađe i prepirke mogle čuti na svakom koraku. Svakako jedan od najžustrijih sukoba bio je na relaciji Filip Car – Marko Janjušević Janjuš, koji je u jednom momentu eskalirao u pravi rat, da je moralo da reaguje i obezbjeđenje.

Kako to obično biva, zlo nikada ne ide samo, te je deblji kraj u ovoj priči izvukla Divna DNK, koja se samo našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, budući da se Janjuš od 2 mestra svom svojom masom srušio na nju. To je izazvalo pravi revolt među gledaocima, koji su negodovali zbog njegove nemarnosti i nedoličnog ponašanja.


Ovom nemilom događaju, prethodile su Filipove reči koje je uputio pomenutom zadrugaru, što je u njemu probudio pravi nalet besa.

– Janjuše, j*baću te ja u usta, jer si p*čka smrdljiva – glasile su riječi Cara, nakon kojih je Janjuš skočio kao oparen i trčeći ka njemu, uspio da se obruši na Divnu DNK sa svojih 130 kilograma..

Među korisnicima društvenih mreža, ispod klipa koji možete pogledati na kraju ovog teksta, nizali su se komentari u kojima se mogla vidjeti uzrujanost i zabrinutost fanova za zdravstveno stanje Divne DNK, koja inače ima određene medicinske probleme, te bi ovaj incident mogao da bude ozbiljno preteći po stabilnost istog. Mnogi su primijetili kako se zadrugarka previjala od bolova, ali je pokušavala da nastavi sa svojim aktivnostima, iako je vidno bila povrijeđena, prema riječima vjernih fanova “Zadruge 6”.

Kako će produkcija reagovati i koje će mjere preduzeti po ovom pitanju, ostaje nam da ispratimo narednim satima. Za sada je poznato samo da je i Janjuševo zdravstveno stanje upitno, budući da je izvjesno vrijeme nepomično ležao na podu spavaće sobe.


Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.