“Upoznala sam roditelje od dečka na 8.Mart, bila sam baš nervozna, htjela sam da im se svidim”

Upoznala sam roditelje od dečka na 8.Mart, bila sam baš nervozna, htjela sam da im se svidim.

Dogovorila sam se s majkom koja radi u cvjećari da njegovoj majci i sestri napravi neki buket koji mogu da priuštim jer nemam nešto novca.

Otišli smo, meni je bilo lijepo. A onda mi je dečko poslije rekao da nećemo ići tamo više, jer je njegovom ocu smetalo što sam došla “samo” sa cvijećem kod njega u kuću.”

Kada mi se rodio sin od brata bili smo svi presretni te smo se uputili u porodilište da ga vidimo.

Kada smo stigli vidjeli smo ga kako leži onako sladak u plavom bodyju sa malim džepićima…. tad je naišao doktor i ja sam rekao da ću obaviti kratki DNK test.

Doktor i porodica me šokirano gledali. Gurnuo sam mu ruku u džepić i uskliknio: jest, doktore naš je!!

On me upitao da kako znam, a ja sam rekao: pa vidim da nema prebijene kune u džepu. Cijeli odjel je umirao od smjeha i tako je ostalo divno sjećanje na dan kada sam postao stric.

Izvor: Ispovesti.com

U principu je dobar čovjek, a to je ono najvažnije.

U braku smo nešto više od dvije godine i prošle nedjelje je moj muž prvi put dobio godišnji odmor u firmi. Bila sam sretna zbog toga, ali ne potpuno jer meni moj šef nije dozvolio da i ja idem na godišnji odmor u istom periodu.

U petak sam šefa nekako namolila da me barem taj dan pusti ranije sa posla te mi je dozvolio da odem u 12 sati. Bukvalno sam trčala da stignem tranvaj, a onda od stanice do našeg stana.

Nisam ništa javljala mužu, željela sam da ga iznenadim, a kada sam ušla u stan zatekla sam ga kako usisava stan. Znači cijeli stan je bio podignut, sve, sve, sve… čišćenje.

Prizor koji nikada neće zaboraviti, on u potkošulji sa ususivačom u rukama. Zbog buke nije čuo da sam ušla i tako sam ga gledala nekih minuta, dvije i divila se.

Znala sam, osjećala da je divan čovjek, a ovo je samo bio dokaz mojih osjećanja. Koji muškarac još usisava i briše prašinu po stanu… i to sam od sebe, mislim da ne postoji.

Bio je malo ljut jer sam mu pokvarila iznenađenje koje mi je spremao, ali par poljubaca i nježnih dodira je smirilo situaciju.