TUŽNE VIJESTI O TARI SIMOV NAKON DIKSVALIFIKACIJE: Evo šta se desilo nakon napuštanja Bijele kuće

Ponavlja se isti scenario Tare Simov od prošle godine. Diskvalifikovana zbog nervnih napada, lomljenja cijele kuće i tuča, i sada je praktično na ulici bez dinara. Razlika je samo što ove godine nema Nenada Aleksića Ša koji će joj dati 50.000 eura da je izvuče iz “kanala” u kom je.

Dakle, nakon što je po stoti put napravila haos u “Zadruzi”, polomila sve što se polomiti može, sa svojih 40 kilograma, produkcija je riješila da Taru Simov diskvalifikuje i zatraži sudskim putem da plati kaznu koliko vrijedi garsonjera u Beogradu.

Nju to vjeravatno ne dotiče, jer kako je i sama rekla njoj “pare nisu važne” ali, kako saznajemo, nema dinara u džepu. Nema stan, nema novac, ni toliko koliko joj je potrebno za hranu.

Čim je izašla javila se prijatelju, koji je uvijek uz nju kada je izbace iz rijalitija, da joj pomogne za osnovne potrebe. Međutim, ovoga puta zbog njenog ponašanja nema svih onih drugarica koje su joj pomagale dok “ne stane na svoje noge”.

nenad-aleksic-sa-tara-simov-830x0

Kao što je i njen bivši dečko, Nenad Aleksić Ša, već ispričao čim je diskvalifikovana, ona nema ni 1.000 dinara u džepu i neće moći da se snađe jer su je svi napustili.

Jedino što joj je ostalo kao opcija koju uvijek ima, jeste da ode u Skoplje kod oca kako bi je on izdržavao. Tara takođe, nema osim rijalitija trenutno nijedan izvor prihoda, te će biti problem da živi život koji je navikla, a to su izlasci, frizeri, šminka i brza kola. Od automobila sada nema ništa jer nema Ša, osim ako na neke svoje “varijante” ne otme automobil koji je parkiran dok je reper u rijalitiju.

Inače, Tara je diskvalifikovana iz “Zadruga” zbog nedoličnog ponašanja. Ona je na imanju Šimanovima, lomila i razbijala sve što joj je palo pod ruku.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te naveo da će Taru produkcija tužiti i od nje potraživati 50.000 eura, zbog kršenja ugovora.

– Svi smo joj dali šansu, niko je nije dirao. Život sam joj dao, a ona ovako. Kao malo vode na dlanu sam je držao– rekao je Ša nakon što je pročitao pismo velikog šefa.

Inače, u pismu Velikog šefa navodi se da je Simova diskvalifikovana zbog nedoličnog ponašanja.

(Blic.rs)