TUŽBA ZA MARKA OSMAKČIĆA, ZADRUGARKA DONIJELA ODLUKU: Sud odmah reagovao – SLIJEDI PAPRENA KAZNA

Učesnik “Zadruge” Marko Osmakčić zajedno sa svojom porodicom zaprepastio je kompletnu javnost kada se juče saznalo i dokazalo da su lažirali s-mrt njegovog oca Franja, koji je trebalo juče u 16h da bude sahr–anjen, samo kako bi poslije niza skandala i vesti o trudnoći Viktorije Mitrović otišao iz “Zadruge” i iz Srbije se sklonio u Švajcarsku.

Komentari ne prestaju – ovaj potez Osmakčića najčešće nazivaju skandaloznim, bizarnim i bolesnim, a monst–rumima ih smatra i bivša učesnica rijalitija Ana Spasojević.

Ona je, podsetimo, već podnijela tužbu protiv Marka Osmakčića, zbog toga što je nasrnuo na nju, a kako je potvrdila u razgovoru za domaći portal, od tužbe ne odustaje.

U šoku sam, šta su ljudi spremni da urade! Da lažiraju sm-rt Markovog oca da bi on izašao iz rijalitija, gdje je isti taj Marko ušao da bude poznat, da juri ribe kada izađe iz “Zadruge” i obilazi splavove… A mjesec dana pred kraj ne možeš da izdržiš pritisak dejvojke koja ti je trudna, već napraviš šta napraviš i lažiraš sm-rt oca da bi izašao odatle… Užas, u šoku sam, ne mogu da vejrujem na šta su ljudi, na šta su monstrumi spremni! A ovo što je mene tagovao… Polako, sud radi svoje, ništa se preko noći ne rješava – poručila je Ana Spasojević za Pink.rs.