SUĐENJE ZAVRŠENO – OGLASIO SE VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA: “Istina je samo jedna”

Mirjana Antonović godinama sa pokušava da dokaže na sudu da je pjevač biološki otac njenog sina Devina.

Devin Antonović sada je progovorio o suđenju sa Ilićem, njihovom susretu, ali i kroz šta prolazi zbog ročišta zbog kojih iz Amerike dolazi u Srbiju.

Kako se osjećate nakon što je suđenje završeno?

Ne osjećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najvjerovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobjeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gdje je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i djeca ispaštaju.

Kada ćete znati ishod procesa i šta očekujete?

Nadam se da će brzo stići sudska odluka i još uvijek sam ubjeđen da će ipak na kraju pravda pobijediti. U svakom slučaju, ako odluka ne bude onakva kakva bi trebalo da bude, postoji i opcija međunarodnog suda, gdje, kako sam informisan, sve ide mnogo brže.

Jeste li nekad zaplakali zbog svega toga?

U duši osjećam i tugu i bijes, ali ne za sebe, već za svoju majku koja je preživjela i još uvijek preživljava veoma teške stvari. Posebno me pogađa ovo njegovo bespotrebno tužakanje i namjerno maltretiranje. Nije ni svjestan da kad činiš zlo drugome, desetostruko ti se vraća. A njoj se često divim što prolazi kroz život sa osmijehom na licu i u najtežim trenucima.

Kome je proces teže pao, vama ili vašoj majci?

Lagao bih kad bih rekao da mi je svejedno. Zbog toga što mi je majka pričala pozitivno o Miroslavu i uvijek je nalazila neko opravdanje za njega. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao.

miroslav-830x0

Jeste li se ikad susreli sa Miroslavom Ilićem oči u oči?

Miroslav i ja smo se vidjeli kad sam bio mali, i ubeđen sam, da je bilo prilike da se ponovo vidimo i razgovaramo oči u oči, da do ovakve degradacije odnosa ne bi došlo. Sve ovo se odigrava zbog drugih, ali i zbog ljudske slabosti.

1648889388-devin-i-miroslav-750x500

foto: Nova.rs

Slušate li njegove pjesme? Da li vam se sviđaju?

Slušao sam neke njegove pjesme i kad sam imao tri ili četiri godine. Volio sam da pjevam “Lažu da vrijeme liječi sve”. Dopada mi se pjesma “Polomiću čaše od kristala”. Žalosno je što je Miroslav mnogo toga lijepog promašio u životu. Da je bilo to što nije, sve bi bilo drugačije.

Tužili ste i majku u procesu dokazivanja očinstva. Šta stoji u toj tužbi?

Takav je zakon. To je opravdano da bi se razumjelo sve u cjelini.

Autopijac.com