STIŽE NAM DATUM 9.9. U SUBOTU SE ŽELJE OSTVARUJU:Ne propustite ovaj dan – evo šta trebate uraditi

datumima je oduvijek pridavana izuzetna važnost i očarana važnost. 9.9. je jedan od tih datuma. Portal 9-9 nastaje svake godine devetog dana devetog mjeseca jačanjem i aktivacijom energije broja 9. Brojevi imaju svoju vibraciju. Danas ćemo pokušati da razjasnimo šta nam donosi ovaj ogledalni datum.

Duboko značenje broja 9 Prema numerologiji, broj 9 je veoma važan jer se kaže da predstavlja završetak i vrijeme kada se staro mora ukloniti kako bi moglo nastati novo.

Broj 9 simbolizira hrabrost i pronicljivost. To je snažan broj u posvećenom proračunu jer se prihvata kao jedna od količina kreacije. Broj 9 se također odnosi na širenje široko rasprostranjene spoznaje i kada istina i podaci trebaju biti otkriveni za dobrobit svih. Devetog dana devetog mjeseca, sva energija “broja 9” je pojačana.

Cijeli mjesec septembar/septembar ima vibraciju broja 9. Fazu završetka prije početka novog ciklusa, a upravo ono što nam septembar/septembar sprema svima, predstavlja broj 9.

Ovaj mjesec posvećen je oslobađanju od svog energetskog prtljaga koji smo nosili.

Septembar/septembar je dodatno mjesec u kojem odajemo počast koliko smo daleko stigli. Razmotrite septembar/septembar kao mjesec mature, priliku da pohvalite naučene ilustracije i ekskurziju koju ste ove godine obavili do ovog trenutka.

Također ćemo imati velike koristi od ove jasnoće, koja će nam pomoći da se uskladimo s mudrošću našeg uma, tijela i duše.

Energije septembra/septembra pomažu nam da se susrećemo sa primerima, darovima i poteškoćama kroz koje treba da prođemo.

Ulaz 9/9

Ulazak 9/9 predstavlja i priliku za promjenu i priliku da objasnite novo u svom životu. Predstavlja period napretka i potrebe da priznamo tekući tok naših života.

Ovo je značajna prilika da počnete prihvaćati promjenu i streamati se s njom umjesto da joj se suprotstavljate.

Promjena je zapravo glavna stvar koja je dosljedna u našim životima i uprkos činjenici da je od samog početka neobična, moramo shvatiti kako da priznamo ono što se dogodilo i da se prilagodimo.

Desetog dana 10. mjeseca možemo iskoristiti prednosti uvida broja 9 i podesiti se na njegovu vibraciju. Takođe smo u stanju da se uskladimo sa celinom onoga što jesmo, univerzumom i ogromnom prazninom.

Kako ste evoluirali u protekloj godini i koliko ste “narasli”? Gdje ste bili primorani da prihvatite proces inventivnih promjena?

Promjena generalno zahtijeva neku vrstu završetka, i možda ćemo svi vidjeti na šta liči ta završna obrada kada stignemo u ovu tačku u planiranoj godini.

Šta bi trebalo završiti prije nego što promjena počne? Ovo je snažan upit za rad danas.

Još jedna zadužbina ovog dana je informacija. Pokušajte da se ne začudite ako imate bilo kakvu želju da uskočite u nešto zaista novo. Iskoristite ovu želju. Ovodnevni napori će nesumnjivo biti nagrađeni uspjehom.

To bi mogao biti početak nekog drugog poziva. Ovog puta nećete ostaviti ono što ste započeli i posedovaćete to. Ovo će vam pomoći da steknete nove sposobnosti i da se pomaknete na stepenicu za zvanje.

Vibracija unosa 9/9 takođe uključuje refleksiju. Ovo je idealna prilika da istinski razmislite i preispitate tok svog života i odlučite da li radite sjajno od onoga što vam je Univerzum ponudio.

Sve vrijeme život ne ide onako kako planiramo, ali što ga više možemo prihvatiti i vjerovati u dogovor koji se odvija pred nama, to će nam život biti jednostavniji i ugodniji.

Trenutno se ulaz otvara za jednu novu, novu stvar. Već neko vrijeme slušamo iz svemira da moramo napustiti stare stvari, a sada se od nas traži da počnemo prihvaćati nove.

Približava nam se da počnemo dobivati još jednu energetsku promjenu i da krenemo naprijed u višem i boljem smjeru.

9/9 predstavlja ulaz koji se zatvara i još jedan koji se otvara, da li biste rekli da ste spremni da prošetate kroz njih?

Devetog dana devetog mjeseca moći ćemo koristiti nešto što nam je nedostupno već duže vrijeme. Mi ćemo zapravo htjeti da se prilagodimo vibracijama našeg opšteg okruženja na dubljem nivou. Vrlo dugo ćemo se suprotstavljati energijama koje će postići nešto korisno u našim životima.

Velika većina će se češće nego ne povući kada se pojave nove energije, međutim to nije ono što treba učiniti u ovim sadašnjim okolnostima. Morate imati mogućnost da postanete druželjubiviji i napredujete. Dok radite u sebi, to bi trebalo da činite sa pozicije solidarnosti.

Moći ćete zaista dozvoliti ovoj energiji da uđe u vaš život, uprkos činjenici da ćete možda osjetiti nervozu dok se te energije probijaju i prolaz se otvara kada dostigne svoj puni