ŠOK! EVO KO JE DEČKO DŽEJLE RAMOVIĆ: Ona konačno objavila sliku, NE ŽELI VIŠE DA GA KRIJE


Poslije svih skandala koji su je pratili Džejla Ramović, mlada Zvezda Granda konačno je objavila sliku sa novim dečkom. Poznato je da pjevačica krije svoju intimu i da nikada nije pričala o ljubavnom životu, a slike iz Dubaija su otkrile da je sada mnogo zaljubljena. Njeno srce je osvojio mladi klavijaturista Isak iz Sarajeva koji već neko vrijeme prati Džejlu na svim nastupima.


“Džejla je prilično zatvorena i sve je iznenadila tim slikama iz Emirata koje je postavila. Odmah se saznalo ko je taj dečko pošto je u njenom bendu i prati je na svim na stupima. Imaju ista interesovanja i želje. Često su zajedno, ali niko nije znao da su u tajnoj vezi. Nikada se u javnosti nisu držali za ruke, bili su na distanci do sada jer nisu željeli da se sazna za njihovu ljubav”, kaže jedan od pjevačicinih kolega.


“Ona je iz takve porodice i ne želi da se eksponira više. Ona se uvijek branila ćutanjem, pa zato ni sada neće da potvrdi da je u vezi sa Isakom iako ta ljubav traje već nekoliko mjeseci, a njeni roditelji ih podržavaju jer su ga upoznali i baš im se svidio jer pazi na nju i čuva je na nastupima”, zaključio je izvor.

kurir.rs/star