SASUO DEJANU ISTINU U LICE – DRAGOJEVIĆ KONAČNO SHVATIO KO JE DALILA: Đedović osuo paljbu, evo šta je priznao

Nada se da će ga poslušati!

Dejan Dragoejvić se, nakon plakanja, vratio u krevet, pa je nastavio sa Markom Đedovićem da priča o Dalili Dragojević. Đedović je osuo žestoku paljbu po Dragojevićki, dok ga je Dejan pažljivo slušao.

-Ma daj bre. Uzela tele od 21 godinu da bi napravila šta? Ma daj molim te. Njoj krivo zbog toga što ti je uradila, pa da joj je krivo sjedila bi, ćutala i plakala…Ne može da se pomiri sa tim da nema tebe i sad ona hoće da napravi drugu sliku, a ti nemoj da si glup. Tebi je teško što nećeš biti ponovo predmet za sprdnju. Koliko je ona loša u duši, usr**a se, pa hoće i sve oko sebe. Ona je upropastila sebe, pa hoće i sve oko sebe. Ne zna šta će, pojede je sujeta – ponavljao je Đedović, dok ga je Dejan pažljivo slušao.

-Nije mi sad kao nešto, ali mi je teško dok ne propati ovaj period – rekao je Dejan.

-Kaže: “Volim Dejana, daću sve od sebe da mi se vrati!”, ma koji Dejan, ti si joj bio prepreka da bude u vezi sa ovim (Carem). Užas – rekao je Đedović.

-Ja sam svestan da ovime sam sebe zakopavam, ali onda mi je teško negdje. Ja ti dao priliku, a ti opet. Sad treba njega ( Filip) da budim i da mu kažem da sada bude sa njom – rekao je Dejan.

-Da je ona još sa Filipom u vezi, boleo bi je ku**c. Nju boli sujeta što je tebi David došao i rekao ti sve. Sve je sama uradila, druže. U čemu je problem, što ti hoćeš da živiš svoj život? To što ti brat i majka kažu, da nije normalno da živiš sa njom – rekao je ĐEdović.

-Sad bih otišao i popi**o bih se na krevet – rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autopijac.com