“SANDRA JE LAŽOV, ANĐELO SE PERE OD DALILE” Dejan udario na zadrugare, POGLEDAJTE FILIPOVU REAKCIJU

Utoku je emisija “Pitanja gledalaca”, a voditeljka Ivana Šopić dala je reč Dejanu Dragojeviću kako bi prokomentarisao odnos Anđela Rankovića i Sandre Rešić.

Ja bih to kratko prokomentarisao. Znaš šta je najveća greška kod njih. Sandra je stala na crnu kocku, a Anđelo na bijelu kocku. Zvala ga je na tu crnu kocku, koja je negativna energija, a nije stala na njegovu bijelu kocku – rekao je Dejan.

Ja ću onda tvoju vezu da komentarišem kao sprdnju – dobacila je Sandra.

E onda okej, ako su u vezi. Ja sam htio da joj olakšam, znači treba da prokomentarišem realno. Njih dvoje su u vezi odavno. Sandra je ljubomorisala na određene situacije. Ona je izvirala, pa se smješkala. Njihovo komentarisanje filmova, pa tumačenje muško-ženskih likova, nije za džabe. Opravdanje za prelaženje preko nekih stvari jeste ono iz Zadruge 4. Ovo je nešto što oni znaju, a mi na primjer ne znamo. To je neka veza koju neće potvrditi ovde, ali napolju hoće – dodao je Dejan.

Meni su čudni ovi šlageri koje pričaju ovi ljudi. Ako je situacija ovakva kakvu smo čuli, onda je Sandra ozbiljan lažov, a Anđelo prevarant. Evo objasniću. Anđelo se pere od nekih stvari koje su mu se desile, a Sandra ima neku teoriju – započeo je Filip.

Ja da bih odbio Sandru morala je da juri za mnom. Jesam tada prenaglio i ponizio Sandru, ali nismo nas dvoje ulazili u vezu, pa sam rekao: “Paljba”! Kasnije sam rekao da nisam shvatio da sam je ponizio – skočio je Ranković.

Meni je neuobičajeno, jer kad gledam njih dvoje, dojmaju mi se kao ozbiljne ljude. Prvi sam ja neozbiljan. Ako je Anđelo, iz druženja sa Sandrom, zaljubio se u drugu devojku, prekinuo prijateljstvo sa njom, Sandra negirala da bi ikada došlo do toga, ja imam pravo sada da mislim da on nije bio iskren ili da su oboje bili lažovi – dodao je Car.

Mi nismo došli ni u onu fazu bliskog prijateljstva kao što je bilo pre. Zato što, ja, neke stvari ne mogu da oprostim, kao prijatlej, a ne kao budući prijatelj. Stvari gde me je on šutnuo za jedan dan – dodala je Sandra.