Revolucionaran eksperiment s lukom: Iznenadit ćete se rezultatima!

Dženifer Tompson, popularna blogerka, odlučila je isprobati jedan nevjerojatan trik s lukom kako bi istražila njegovo djelovanje na tijelo, a da ga pritom ne konzumira.

Jedne večeri prije spavanja, obula je vunene čarape u koje je prethodno stavila luk i mirno zaspala. Nakon ovog eksperimenta, bila je iznenađena rezultatima – preko noći se riješila čak 90 posto simptoma alergije.

Dženifer je čak podijelila luk i sa svojim partnerom, koji je također stavio luk na stopala. Ujutro su razmijenili dojmove i bili su iznenađeni.

Već nakon 20 minuta, Dženifer je osjetila djelovanje luka u području prsnog koša. Osjetila je peckanje i toplinu u glavi, a nakon desetak minuta primijetila je kako su joj oči počele suziti kao da je upravo sjeckala luk za ručak. Njen partner je čak osjetio okus luka u ustima. Svi ovi znakovi ukazivali su na to da se nešto zbilja dešava u tijelu i da se sastojci luka apsorbiraju u organizam, izjavila je Tompson.

Dženifer jedva vjeruje da je samo jedna noć s lukom na stopalima riješila kašalj i kihanje koji su joj otežavali disanje.

Ovaj postupak će provoditi i ubuduće, no otkrila je svojim čitateljima na blogu da je ponovila eksperiment samo jednom.

Otkrijte kako luk na stopalima može ublažiti simptome prehlade, virusa i groznice. A tu je i iznenađujuća činjenica – luk će ukloniti neugodne mirise i pročistiti krv.

Prema riječima Dženifer, simptomi alergije se nisu vratili.

Luk je bogat sumpornim tvarima koje pomažu tijelu da se riješi toksina i teških metala, posebno iz jetre.

Osim toga, sadrži snažne antioksidanse koji djeluju na razinu kolesterola, sprječavaju stvaranje krvnih ugrušaka, smanjuju simptome astme, kroničnog bronhitisa te pomažu u borbi protiv dijabetesa, ateroskleroze i infekcija. Mnogi čak tvrde da ima i antikancerogeno djelovanje.

The post Revolucionaran eksperiment s lukom: Iznenadit ćete se rezultatima! appeared first on .