Radašinova žena Zlatka ispred trošne kuće progovorila o pokojnom mužu: "Nije htio da ide doktoru…"




Njegova supruga Zlatka nakon sahrane skupila je snage i stala pred kamere, i progovorila o pokojnom Radašinu

Zlatka, supruga bivšeg učesnika “Velikog brata” i “Farme”, Radiše Miljkovića Radašina, koji je juče sahranjen u svom rodnom mestu, govorila je o pokojnom suprugu.

Radašinova porodica i ostala rodbina okupila se juče na groblju u mjestu Ljupten kod Aleksinca, gdje su ga ispratili na vječni počinak.

Njegova supruga Zlatka nakon sahrane skupila je snage i stala pred kamere i progovorila o pokojnom, voljenom Radašinu.

Kako je otkrila, problem sa nogom imao je još dok je bio u rijalitiju, te iako je ona insitirala da ide kod ljekara, on je to godinama odbijao.

– Nije baš toliko bio bolestan, ali nije htio da ide kod ljekara. Šta da mu radim, ja sam ga tjerala, a on kaže: Šta ću, preživeo sam ja”. Umjesto da dočeka unuče… Šta smo dočekali? Samo od ćerke, a od unuke od sina nismo, sad treba da se porodi krajem aprila… Od kćerke je dočeko dva praunuka – rekla je ona.

Podsjetimo, ekipa Telegrafa posjetila je rodno mjesto bivšeg rijaliti učesnika gdje je on i sahranjen.

Veliki broj komšija i Radašinovih prijatelja okupili su se ispred njegove kuće, odakle su krenuli ka groblju gdje će Miljković vječno počivati.

– Žao nam je jako. Bio nam je prvi komšija, lijepo smo se slagali. Eto, Zlatka njegova ostade sama, njoj je najteže – rekla je jedna komšinica za Telegraf.

– Počela je noga mnogo da ga boli, ali nije htio da ide kod ljekara. Sve vrijeme je kod kuće sjedio – rekla je žena koja je član porodice, ali je zamolila da se ne spominje ime.

(Telegraf.rs)