PRVA SLIKA NAKON HAOSA – EVO GDJE SE NALAZI DEJAN DRAGOJEVIĆ: Poznato u kakvom je stanju (FOTO)

Dejan Dragojević, nakon što je sinoć u “Zadruzi” tokom žurke sebi razbio glavu staklenom flašom i nanio povrede, odmah je prevezen u Urgentni centar.

Naime, kako saznajemo, Dejanu su ustanovljene velike posjekotine, za koje je priznao da je nanio sam sebi, pa su ga ljekari odmah proslijedili na ušivanje, zbog čega je dobio tri kopče na glavi. Tražili su mu da ispriča kako je došlo do toga, ali je on bio psihički “stabilan” i sve pričao bez zamuckivanja i laganja. Svi ostali parametri koji su provjereni su bili dobri, ravnoteži je imao, nije bilo drugih povreda na tijelu.

Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana.

Dragojević je bio u svjesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je cio bio kr,vav.

RAS Srbija

On je odmah pušten iz Urgentnog, a kako saznajemo produkcija ga drži izvan Bijele kuće zbog cjelokupne situacije koja se dogodila prethodne večeri.

Inače, fotoreporter “Blica” je bio ispred Urgentnog sinoć nakon što se desio incident u “Zadruzi”. Tada je Dejan doveden za jednim članom produkcije i odmah mu je ukazana pomoć.

Podsjećanja radi, Dejan je sinoć zbog bivše supruge Dalile i njene komunikacije sa Filipom Carem, napravio haos, lupao čašama o glavu, glavom o zid i staklo, a nakon što su ga takvog vidjeli, Dalila Dragojević je dobila nervni slom

Također, kako je “Blic” pisao, majka Dejana Dragojevića je u lošem stanju, i u momentu kada ga je vidjela na televiziji u lokvi kr,vi, pozlilo joj je.

RAS Srbija

Također, njegova porodica i brat David, odmah su u pola noći krenuli ka bolnici kako bi vidjeli u kakvom je stanju Dejan.

Sada se čeka odluka produkcije, šta će se dešavati dalje i da li  će Dejan Dragojević biti samo kažnjen, ili mu zbog ovakve drame slijedi diskvalifikacija

Izvor:Blic

Autopijac.com