POJAVILA SE NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA MATEJA PERIŠA: Evo šta je poslednje napisao, LJUDI SE NAJEŽILI

Matej Periš je bio itekako aktivan na mrežama, putem kojih je i komunicirao sa prijateljima i porodicom.

Slučaj nestanka Mateja Periša dobio je novu dimenziju nakon što se u javnosti oglasila njegova prijateljica Maja S. sa kojom se poslednje čuo kobne noći između 30. i 31. decembra. Ona je izjavila da joj je najžalije što se Mateju nije javila u pozivu koji je imala u 22.39 časova.

“Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade”, rekla je Maja S. emisiji “Eksploziv”.

Tokom istrage Matejevog nestanka u velikoj meri je ispitan njegov privatni život, drugari sa kojima je došao u provod, ali nije objavljen veliki broj njegovih fotografija. Hrvatski mediji objavili su i fotografiju Mateja Periša sa drugovima, koja je nastala u kombiju kojim su krenuli u Beograd.

Na njegovom profil na WhatsApp-u, gde je najčešće komunicirao sa ocem, Matej je pre nestanka napisao kako se nalazi u školi, što je dodatno sve naježilo u ovom slučaju, dok mu je na profilnoj fotografiji postavljena slika sa plaže.

Matej je bio aktivan i na Viberu, a nekoliko nedelja pre nestanka, kako kažu izvori, promenio je profilnu fotografiju. Ovo je ujedno i njegova najsvežija fotografija koja se pojavila u javnosti, nakon nestanka.

Beogradska policija nastavlja da istražuje sve okolnosti nestanka Mateja Periša, a u istragu su uključeni sateliti i termovizijske kamere.

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a njegovi prijatelji su, prema zvaničnim informacijama, nestanak prijavili 31. decembra u 18 časova.

Mladić je, kako je rekonstruisano, bio u klubu “Gotik” u Beton hali, odakle je izašao u 1.43, pa trčeći otišao do Sava promenade. Tu mu se i gubi svaki trag, a nadzorna kamera ga je snimila kako silazi prema ledenoj Savi.

Video-nadzor je Periša navodno snimio i kako pliva, a tu je poslednji put i uhvaćen signal njegovog mobilnog telefona, pet minuta posle dva časa.

(MONDO)

Autopijac.com