PAVEL GLOBA OBJAVIO GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022: Ovo Je Najbolja Godina Za 6 Znakova Zodijaka, SREĆA Ih U Stopu Prati

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa prognozirao je veliku sreću za šest znakova Zodijaka u 2022. godini.

Ovan
Ovna očekuju prijatna iznenađenja tokom cijele godine. Od januara do marta moraće da preispitaju način na koji žive i da postave prioritete. Naredna godina im donosi velike materijalne dobitke.

Blizanci

Počevši od januara nove godine, Blizanci će ubirati plodove sopstvenog rada. Za one koji planiraju promjenu posla, maj je idealan mjesec.
Djevica

Za predstavnike ovog znaka naredna godina biće povoljna za osnivanje ili jačanje porodice. Djevice će bukvalno biti zatrpane ljubavlju.

Vaga

Umjerenost i stabilan život Vaga u 2022. neće biti poremećen. Predstavnici ovog znaka će zvijezde nagraditi harmoničnim odnosima, a oni koji se odvaže da preuzmu inicijativu, postići će sve što zacrtaju.

Škorpija

Škorpije će uživati u naklonosti zvijezda koje će im pomoći da ostvare planove. Upornost, rad i trud će im se višestruko isplatiti. Unapređenje je praktično zagarantovano.

Vodolija

Vodolija neće morati da ulaže mnogo truda da bi uspela u novim projektima. U periodu od januara do marta zvezde obećavaju napredovanje u karijeri, a proljeće će biti u znaku posla i rada na karijeri.

Autopijac.rs