OVAKO JE DEJAN PRIJE 5 GODINA ZAPROSIO DALILU: “Sekunda mi je falila da padnem u nesvijest” (VIDEO)

Dalila Dragojević je u rijalitiju “Zadruga” prevarila javno svog supruga Dejana Dragojevića i tako stavila tačku na petogodišnji brak i ušla u odnos sa Filipom Carem, međutim ubrzo su raskinuli, pa se Dalila vratila Dejanu.

Naime, iako se vratila Dejanu, Dalila i Dragojević su ponovo odlučili da prekinu svoj odnos i izgleda da od pomirenja za sada nema ništa.

Da podsjetimo, Dalila i Dejan svoju romansu započeli su u rijalitiju “Parovi” i iako mnogi nisu podržavali njihovu ljubav, oni su uspeli da opstanu skoro pet godina u braku.

Međutim, ono što sve zanima jeste kako je izgledao trenutak kada je Dejan zaprosio Dalilu u centru Sarajeva.

Ona tada nije slutila da joj Dejan sprema nezaboravno iznenađenje i da će se jedna uobičajena šetnja pretvoriti u prosidbu.

Dok je Dalila bila okrenuta leđima, Dejan je u jednom trenutku kleknuo na kolena i izvadio prsten za svoju izabranicu, a ubrzo nakon prosidbe i sama Dalila se oglasila:

– Ovaj osjećaj ne mogu da vam opišem! Prije samo dva sata mene je moja ljubav vjerila u samom srcu Sarajeva! Nemate pojma kako je sve spontano bilo i sekunda mi je falila da padnem u nesvijest. Ovo zaista nisam očekivala – izjavila je svojevremeno Dalila.

Autopijac.com