OTKRIVENO ŠTA SE DESILO IZMEĐU MARIJANE I STEFANA- PRODUKCIJA OBJAVILA SNIMAK: Misici neće biti dobro

Nakon gala proslave rođendana Velikog šefa, njih dvoje su završili sami u ekonomskom dvorištu, nakon čega su pojedini fanovi napravili teoriju zavere da je između njih došlo do intimnog odnosa, a sve zbog toga što je Zonjićeva nakon izlaska iz dvorišta tražila vlažne maramice

Produkcija Pinka riješila je da razotkrije sve, te su naknadno pustili snimak iz ekonomskog dvorišta,

Otac aktera Stefana Karića, Osman Karić, prvo je prozvao Marijanu zbog svega što radi, a zatim se izvinio kada je video da je pogrešio.

– Marijanu Zonjić poznajem lično, upoznali smo se na rođendanu Aleksandre Subotić pre par godina… Iskreno nemam loše mišljenje o toj djevojci. Pijre neki dan objavio sam prepisku sa njom, gdje podržava Stefana u trećoj sezoni, gjde kaže da joj je krivo što više vremena nije provodila sa njim. Pod pritiskom svega što se događalo posljednjih dana u vezi Stefana i nje pomislio sam da igra igru čisto da produži boravak u kući i dođe do finala. Moram priznati da sam se prevario i iznio te prepiske ishitreno u bijesu. Izvinjavam se ovim putem Marijani. To je bila još jedna u nizu mojih grešaka, šta će reći da i najbolji greše – istakao je Karić.

Kako su se Stefan i Marijana u ekonomskom dvorištu prskali, Osman je riješio da se našali na taj račun.

– Kad malo bolje razmislim, možda su hejteri u pravu. Ipak je došlo do prskanja, isprskao je crevom – naisao je Osman Karić i stavio emotikon koji plače od smeha.

screenshot-20