OTAC NESTALOG MATEJA ZAPLAKAO U JUTARNJEM! Scena koja kida dušu – samo OVA stvar će me odvesti do sina

Otac nestalog Splićanina ne gubi nadu da će njegov sin biti pronađen živ, a kako kaže veoma je zahvalan policiji koja danima vrši detaljnu istragu.

Potraga za nestalim Matejem Perišem danas je ušla u deveti dan, a njegov otac Nenad Periš i dalje ne gubi nadu da će njegov sin biti pronađen. On se ovog jutra oglasio za TV Prva, pa otkrio nove detalje iz istrage.

“Nemam ništa novo, situacija je takva da ono kako mi je bilo rečeno na Badnji dan u Ministarstvu unutrašnjih poslova, rečeno mi je da će se potraga nastaviti i uverio sam se juče da je tako bilo. Hvala svakom policajcu posebno i svima koji učestvuju u potrazi”, rekao je on.

“Pretraga ide svojim putem, nažalost nemamo novih informacija, pita me policija neke stvari tako da vidim da se otklanja puno dilema. Ja sam laik, ali vidim da se radi, informacija ima mnogo ali ne onih koje očekujemo, nažalost”, rekao je on.

“Ja sam roditelj. Sve ono što ja mislim, verujte mi, promišljam sa sto strana različitih. Uveren sam sto posto, mene jedino istina interesuje. Ja nemam potrebu da nešto sebi predočavam što nije istina, nisam takav čovek. Nas će istina dovesti do Mateja, ako Bog da a ja ga molim. Ono što znam da je istina, znajući mog sina, po onome što sam video, negde je hteo da ode. Kada je izašao iz lokala. Nije trčao, kako vidim, a da ne zna gde trči. Pazio je gde ide, uz rub ceste, pa je rukom napravio pokret da zaustavi taksi. Išao je na vrata na koja se ulazi, pa se vratio i pitao taksistu, pa onda nastavio. Šteta je što taj taksi nije bio slobodan”, rekao je on jedva zadržavajući suze.

Podsetimo, Matej Periš (27) je nestao u noći između 30. i 31. januara nakon što je to veče bio u klubu “Gotik” savskom šetalištu u centru Beograda.

Autopijac.com