ORILA SE BIJELA KUĆA – SVI NAGRNULI NA FILIPA: Nije znao šta ga je snašlo

Zadrugari biraju osobu koja je najzahtjevnija u prostorijama Bele kuće. Mina je riječ dala Saletu Luksu. Tokom sastanka, Irma Sejranić je ušla u sukob sa Filipom Carem, nakon što je on “skočio” na nju i krenuo da brani sebe.

– U tim ljubavnim odnosima, naveo bih Cara i Daliu, Matroa, Gruja. Svima ovde nešto nedostaje – rekao je Luks.

– Filip je najzahtevniji. Druga je Matora, i treća može biti Aleks Nikolić koja je isto zahtjevna – rekla je Sanja.

– Car, Gruja i Aleks – rekla je kratko Matora.

– Mensur, Milica, Filip, Matora. Moja zahtevnost isto ima veliku podlugu – naveo je Gruja.

– Filip je jako zahtjevan, traži Dalili non stop priznanja neka. Koliko pita sam nespavala sa njima. Koliko on njoj zahtjeva da ona bude ovakva, bude onakva – rekla je Irma.

– Mene kao mene navodite. Ona je čula nešto, ajde neću da pričam – vikao je Car.

– Ti ne možeš da prihvatiš da si to ti! – vikala je Irma.

– Smeta mi – izgovorio je Car.

– Smatram da si i kao jedinka isto zahtjevan. Ne znam zašto misliš da si bitan. Dalila je isto zahtjevna. Meni je fasinantno da ti znaš da nećeš biti sa njim a i dalje ostaješ u odnosu. Takođe, Maateja takođe zahtjeva od svoje devojke. Matora i MC Aleks isto, vrlo mi je zanimljivo da gledam njihov odnos. One su, ja mislim da je Aleks neko ko je mnogo više zahtjevao od Matore. To možemo zaključiti, ona nije pokazvala neke emocije prema njoj. Očigledno je zahtjevala od Matore neke stavri koje Matora nije mogla da ispoštuje. Mislim da je Matotoj dosadnilo, mislim da se mnogo davala u taj odnos – rekla je Irma.