“ONA TREBA DA SE POKLOPI I STIDI”, ŠAH MAT DEJANA DRAGOJEVIĆA: Dalila mu dobacila, A ONDA JE NAPAO I CAR (VIDEO)

Između dvije vatre!

Naredno pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću.

-Zašto ne preseliš svoje stvari na drugu stranu gdje spavaš? Ili je sve to vaš dogovor da biste komunicirali?

– Nema komunikacije, neću da se selim, biće sve: “Ajd pali” – rekao je Dejan.

– Da je ovako bio zabavan, ne bi uradila nikad ono što sam uradila – dobacila je Dalila.

– Sramota. Ti si prodala svoje tijelo zbog toga… Svakako je ona kao mumija tamo u krevetu. Nema potrebe da se ja sklanjam, ona treba da se poklopi i stidi. Stroga distanca, komunikacija na nuli. Pokušaću da ignorišem i ovo dobacivanje, kao u pušionici. Stroga distanca, strogi ignor – pričao je Dragojević.

-Jer si ti inače strog – nastavila je Dragojevićka.

– Nekako kad vratim vrijeme, možda je bolje što se desilo ovo. Filip nekad odruka nju ono što je prećutala. Kao kad je rekao da je ona rekla da je bila sa mnom iz inata. Mene ne dotiče, pratim sve što se dešava. Uglavnom, i neka sam probao da oprostim, neka je krenula da živi opet dvostruki život, neka je krenula da me ponižava, a ja da vjerujem u laži. Bolje da me je sad zaj*bala drugi put, nego negdje pred kraj da krene “Cici-mici”. Neka mi se obilo o leđa – rekao je Dejan.

676-2

– Ovo ponašanje Dejana sad, umjesto da Dalila ustane i kaže: “Bravo, hvala Bogu”. Ona radi od sebe monstruma. I poslije se pitate nešto. To nije sprdnja za njega, a ponajmanje za tebe. Ili da spusti glavu, da kaže da je pogriješila, da će dokazati suprotno, vanserijsku ljubav, kao što mi je rekla da hoće da iskristališe stvari… Ne, ona opet bezobrazna, odvratna, ujeda, ljigava, monstruozna. Dobacuje arogantno, to ni kod koga neće proći, osim ako nisi ona after djevojka o kojoj je pričao Pele. Ko su ove žene, pogledaj šta Tara radi Ša, Dalila Dejanu? – ustao je Car.

– Jesam! Ja stvarno ne mogu ovo, i sa jedne i sa druge strane. Bože sačuvaj, šta je ovo. Pošto vidim da je problem, da ispada da je neko domunđavanje, gledaću da se to ne dešava. Ovo sad radi jer sam rekla da hoću da iskristališem sa Dejanom – rekla je Dalila.

– Ša i Dejan su sami krivi, ali ko su ove žene? – pitao je Car.

– Meni je Ša ovde ušao kao za nauk, da vidim sebe u budoćnosti, vidim da mu se nameće nešto što nije. A osoba koja sebi daje za pravo da radi svašta njega pop*šava i štipa. Kada je Ša ustao i rekao Tari da joj želi najbolje, da se skloni od lošeg društva, da krene normalan život, to sam ja i Dalili rekao. Pronašao sam svoje riječi da neko izgovara, da nisam toliko fiknu – ustao je Dejan.

676-1

– Ne, nego si fiknut kao on – istakao je Đedović.

– Ja znam da meni Dejan želi dobro, da bi mu bilo krivo da izađem ja. Ja pokušavam sama da izađem iz tih faza, dođe mi nekad da napustim, vrištim, vrištim, onda me osvijeste, kažu mi da se sjetim oca… To je ono što me održava. Trudići se da izdržim ako budem mogla – rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autopijac.rs