OGLASILE SE KOMŠIJE MARIJE ŠERIFOVIĆ- EVO ŠTA SE DESILO SINOĆ: Kamera sve snimila- OVO JE NJIHOV KOMENTAR

Pjevačica Marija Šerifović našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio njen šokantni snimak na kom psuje i udara rukama u svoj automobil.

Čitava drama dogodila se nasred ulice, dok je djevojka koja je bila sa njom u društvu pokušavala da je smiri. Međutim, Marija je urlala, a to su čule i komšije, dok je jedan od stanara snimio čitav incident.

Kurir je sada posjetio kraj gde je Marija divljala usred noći, a komšije su progovorile o ovom slučaju.

 

– Šokirani smo saznanjem da se Marija tako ponašala na ulici, s obzirom da do sada nikada nije pravila skandale. Čuli smo da je neko od stanara snimio taj video, ali mi zaista nismo čuli tu buku i galamu – rekla je jedna komšinica.

– Vratio sam se iz grada i čuo kako neko urla, ali nažalost nisam izašao da vidim šta se događa – ispričao je mladić.

Jedna starija gospođa istakla je da je šokirana pjevačicinim ponašanjem i dodala da je to nedopustivo.

– Ako se tako ponaša na ulici, pa šta onda radi u četiri zida? Jako je psovala, takve ružne riječi nikako nisam očekivala od nje, strašne psovke… Neka djevojka jeste išla za njom, ali ona nije marila, nisam sve vidjela. Marija zaista je kratkih živaca, ali ovaj snimak koji je sada u javnosti je u najmanju ruku skandalozan i treba da se stidi – dodala je ona.

Inače, Marija Šerifović oglasila se za medije kada je skandalozni video snimak ugledao svjetlost dana.

– Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila – rekla je pjevačica.

(Kurir.rs)

Autopijac.com