OGLASILA SE DJEVOJKA NESTALOG MATEJA Sanja otkrila šta se dešavalo prije njegovog odlaska u Beograd

Sedmi je dan potrage za nestalim Matejem Perišom (27) iz Splita kome se svaki trag izgubio u Beogradu. Sve raspoložive policijske snage tragaju za nestalim Splićaninom, a najbliži i dalje ne gube nadu da će se Matej pojaviti živ i zdrav.

Matejeva djevojka Sanja sada je otkrila nove pojedinosti o svom nestalom dečku.

Između ostalog, kazala je i da je on mjesecima planirao novogodišnji provod u Beogradu.

– Nije nikakva svađa između njih uzrok problema i to nije okidač za bilo šta. Sanja i Matej su i dalje u vezi. Matej je otišao u Beograd sa šestoricom prijatelja od kojih je njegova djevojka znala trojicu. To su Matejevi stari prijatelji iz osnovne škole. Taj doček je planiran šest mjeseci unazad. Nije bilo nešto što je dogovoreno odjednom. Njegova djevojka je dodala da nije znala da će im se ostala trojica priključiti – kazao je novinar “Kurira” koji je pričao sa njom.

Svakako, ona nije izgubila nadu da će ga pronaći.

– Pitao sam je kako se osjeća. U njoj i dalje tinja nada da će ga naći. Isključila je svaku mogućnost povezivanja Mateja sa bilo kakvom nedozvoljenom supstancom. Kaže da to nije on. Njegova majka takođe nije izgubila nadu. To mi je prenijela Sanja – rekao je novinar.

Istovremeno, prijateljima nestalog mladića najviše smeta to što se Matej dovodi u vezu sa nedozvoljenim supstancama, te tvrde da je on jedan dobar i uzoran mladić.

Matej Periš (27) iz Splita, podsjetimo, nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba “Gotik” kad mu se izgubio svaki trag. Policija, uključujući i ronioce Žandarmerije, danima pretražuje Savu i Dunav i okolinu.

Izvor:Blic