ODRIČE SE SVOG DJETETA? Ivan DONIO ODLUKU: Poslat će SINA u HRANITELJSKU PORODICU – Kulići KRIJU ISTINU!

Za vreme emisije “Pitanja gledalaca” Marija Kulić i Ivan Marinković ušli su u sukob oko malog Željka. Njegov otac, Ivan, tom prilikom je izjavio kako je odlučio da djete više neće viđati, kao i da odustaje od namjere da ga pošalje u hraniteljsku porodicu.

– Darko, može li najava? – upitao je Ivan.

– Nije imao da jede, pa je krao, jadničak. To ti je najava. Gladijola su ga zvali jer je krao. Otac ženskog i muškog djeteta se is*ao ovdje – dodala je Marija.

– Ona je is*ala u bazen. Sve šiblje zaraslo – rekao je Ivan.

– Ivane, slušao si Marijina izlaganja. Čini se da si se zainatio da po svaku cijenu oduzmeš Željka i da ga pošalješ tamo, gdje je najbolje za njega. Da li je to tvoj dom, hraniteljska porodica, na šta si ciljao? – upitao je Darko.
– Ja jesam tada bio ljut, nisam se zainatio. U socijalnom radu sam bio kad sam se razvodio. Bio sam i kada je bilo vezano za moju kćerku, prije deset godina. Kada je Željko u pitanju nisam bio nikada. Ja sam imao zacrtan cilj, o kom nisam mnogo razmišljao, kada sam saznao da ulazim ovdje. Nisam pravio neke planove sa mojom djevojkom. Plan mi je bio da ovdje uspostavim kontakt sa Marijom i Miljanom. Marija je ozbiljan rijaliti kreten. Ona bi bila prosječan rijalitii komentator da nema svega ovoga sa Željkom. Ja sam se preispitivao šta sam rekao Miljani loše kada je ova tema u pitanju. Čuvena rečenica na koju se oni sada povezuju, a ja nisam rekao ništa što vrijeđa dijete. Jasno mi je da su se uhvatile za to, da bi vodile rijaliti borbu do kraja. Mariji je jako bitno da se ovdje priča. Sa Željkom više neću imati nikakav kontakt. Ne plašim se osude bilo koga. Ja sam neko ko ne polaže račune nikome ovdje – rekao je Ivan.

– Marija je rekla da si ti imao priliku blo kada da se viđaš sa Željkom, ali da to sve nisi željeo da uradiš – rekao je Darko.

– Što se tiče hraniteljske porodice, ja nemam uvid u ono što se napolju dešava. Mogu samo da sklopim kockice sa onim što može da bude napolju. Pokušao je kontakt među nama, ali to nije uspelo. On je još mali, ne vjerujem da će velike posljedice ostaviti, ukoliko se nešto promijeni i krenem da ga viđam, ali mislim da to toga neće doći – rekao je Ivan.

– Na čemu se temelji njihov strah? – upitao je Ivan.

– Ja sam proveo dva sada kod njih u kući. Ja sam ovdje došao prtpuno iskren i otvoren. Nešto mi govori da oni generalno nešto kriju – kazao je Ivan.

– Kada su te pitali da li ti podržavaš stav tvoje djevojke da oduzmete dijete, a ti si rekao da podržavaš – kazala je Marija.

– Mislim da Marija spava do pet, Miljana kocka – rekao je Ivan.

– Ja se budim, Siniša čisti, kupuje namirnice – dodala je Marija.

– Ako si siguran šta si i ko si, čemu onda pravdanje? Ja ne razmišljam da Željka smijestim u hraniteljsku porodicu – kazao je Ivan.

– Da li misliš da Miljana i ti možete da se dovedete u istu ravan, kao roditelji istog djeteta? – upitao je Darko.

– Ne možemo da se uporedimo. Ona je abortirala dvoje ili troje dijece, ne znam da li je prije. Ona je osoba čija je majka samosvesno oduzela starateljstvo – kazao je Ivan.

– Da li je Marija svijesno izmanipulisala Miljanom oduzela joj dijete, to si htio da kažeš? – upitao je Darko.

– Neću reći da je tako definitivno, ali nije daleko od istine – rekao je Ivan.

– Koliko te je zaboljelo to što su napisale da si NN lice? – upitao je Darko.

– Nisam naučio da plačem na silu – rekao je Ivan.

Nastavak pogledajte u videu

 

PODIJELI

Autopijac.rs