NIJE DUGO IZDRŽALA! ANĐELA ĐURIČIĆ NAPUSTILA MOKIN STAN: Nije mogla da trpi pritisak, obratila se javnosti ovim riječima


Oči javnosti su uprte u sljedeći korak Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnić nakon što su oboje diskvalifikovani iz Zadruge 6 zbog nasilnog ponašanja, samo 12 dana pred super finale.

Oni su nakon napuštanja imaginarijuma u šimanovcima odseli kod njegovog oca Moke Slavnića.

U medijima su išle različite priče oko toga kako se Anđela i Zvezdan drže van rijalitija. Dok su jedni insistirali da im cvetaju ruže i da su tek nakon izlaska shvatili koliko se vole, drugi su počeli da nagađuju da njih dvoje nastavljaju da se svađaju baš kao što su to radili u najgledanijem rijalitiju.


Oboje se, za sada, drže podalje od medija i nisu davali neku dužu izjavu.


Ipak, Anđela je odlučila da stane na kraju spekulacijama, te je na svom Instagram profilu prvo podelila sliku kako zajedno leži u zagrljaju Mokinog sina.

A nakon četiri sada je obajvila i novi instastori. Ona je snimila svog dragog i sebe u liftu. Očigledno je da su odlučili da izađu van stana i da probiju pritisak javnosti koji sigurno osećaju.

Anđela nije krila sreću. Preko objave je pozdravila sve svoje pratioce na Instagram mreži, a za svog dragoh je napisala: “Moja Zvijezda”

Ona je napustila Mokin stan u lijepoj crnoj kombinaciji.

Zadruga 6