NAPUSTIO ZADRUGU PRIJE PAR DANA, KONAČNO SE OGLASIO: Sve o lažnoj smrti Markovog oca, DINO U NEVJERICI

Učesnik ”Zadruge 5” Marko Osmakčić napustio je Belu kuću 9. juna, kako bi prisustvovao sahr-ani oca Franja, međutim sah-rana koja je trebalo da bude održana u Laništima – nije se dogodila, zbog čega je cjelokupna javnost u šoku u nevjerici.

– To mi je sve sumanuto. Prosto mi je nevjerovatno tako nešto neko da smisli. S tim stvarima se ne igra… Nemam riječi stvarno, u šoku sam zbog svega toga – poručio je Ante Baždarić, koji je napustio rijaliti, kada mu je saopšteno da je preminula njegova majka.

– To mi je nešto najgore. Sve sam očekivao, ali to nikako, to mi je nešto najgore u životu, da su spremni do te mjere, da to urade, da bi ga izvukli iz “Zadruge”. Misle da će zaj*bati Pink, da će to tek tako lako proći?! Osramoti se, zaglibio, uda-rio trudnicu, napravio dijete, i mislio da će tek tako pojbeći?! To je katastrofa! Zar ih nije Boga stah?! To je meni tako… Ma ne znam, ne mogu opisati, bez komentara sam. Na šta su ljudi spremni… – rekao je Dino Dizdarević, kojem je takođe preminuo otac tokom njegovog boravka na velelepnom imanju.