NAJVEĆA PREVARA NAM IZBIJA NOVAC IZ KUĆNOG BUDŽETA! Stručnjak Otkrio – Ako Ovako Perete Veš, Bacate Pare, To Je GLUPOST

Svi tražimo načine da nam mašina za veš bolje radi i manje troši, bilo da je u pitanju struja ili deterdžent. Stručnjak i savjetnik za zaštitu potrošača rekao je da će se veš jednako dobro oprati i sa samo polovinom, ili čak trećinom “preporučene” količine deterdženta!
“Sproveli smo istraživanje i zaključili da će se veš dobro oprati i uz korišćenje samo djelića preporučene količine. Manje od pola vam je dovoljno da veš bude čist i mirišljav”, rekao je Ešli Ajerdejl na australijskoj televiziji.
“U zavisnosti od toga koji deterdžent koristite, nekada će vam biti dovoljna i samo trećina ili četvrtina doze koju proizvođač savetuje na pakovanju. Pričamo o stotinama dolara uštede godišnje”, rekao je on.
Kada je u pitanju odabir deterdženta, on je kazao da deterdžent u prahu treba koristiti na veoma zaprljanom vešu, ali i flekama koje su sveže. Prašak je dobar izbor i za beli veš i posteljinu.
Tečni deterdženti dobro će skinuti fleke od znoja i uobičajene čestice prljavštine ali neće tako dobro raditi na uflekanom vešu.

“Prašak je uvek jači od tečnog deterdženta, ali imajte na umu da je tečni deterdžent zapravo prašak rastvoren u vodi. Ako ga plaćate skuplje, znajte da plaćate dodatu vodu”, rekao je on.
Ajerdejl je savetovao i svima kojima ostaju fleke od praška da najpre prašak razmute u malo vode, pa onda stave u pregradu. Rezultati će biti sjajni!

Autopijac.com