NAJNOVIJI SNIMAK O MATEJU LEDI KRV U ŽILAMA “Proračuni pokazuju da je TRAGIČAN ishod”

Za nestalim Splićaninom Matejom Perišom cijeli region traga od 30. decembra prošle godine kada je nestao. MUP Srbije i hrvatska policija koja je dolazila u Srbiju dva puta više puta su rekonstruisale događaj, ali mladiću se izgubio svaki trag.

Razne teorije, magovi i vidovnjaci su zvali policiju i davali neistinite tvrdnje, koje je policija uprkos svemu provjeravala. Posljednja objava se našla na Fejsbuk stranici “Podrška za Mateja”, gdje je objavljen snimak u kojem se govori o nestalom Splićaninu i njegovim prijateljima koji su bili sa njim u Beogradu kobne noći, piše Alo.

Kako se govori u videu, Matej nije bio neko ko je konzumirao pića i opijate, ali su njegovi prijatelji i njihova reakcija većini diskutabilni.

– Matej je bio veliki čovek ali dete u duši, bio je nasmejan i uvek veseo. Imao je prijatelje koji ga uvek zbog naivnosti uvuku u loše situacije, iz kojih je on izlazio jako lepo, jer je rođen pod srećnom zvezdom, ali i ima svog anđela čuvara. Njegova loša karma je zbog porodice, kada je trebao da živi u inostranstvu, ali njegove loše odluke su upravo znakovi karme njegove porodice koja ga prati i lošeg numeričkog koda koji naglašava na tragičan ishod. On se mesecima nalazio u teškoj situaciji i imao je konfuziju u glavi! On je ušao u splet loših okolnosti, piće i opijati nisu za njega i proračuni pokazuju da je tragičan ovaj ishod – kaže Miša Zomban za medije.

Podsjetimo, nakon što je Matej nestao njegovi prijatelji su sve vrijeme šutili, da bi 31. decembra 2021. obavijestili policiju kasno popodne, dok su do tog vremena šutili i išli u agenciju da potvrde karte za doček Nove godine.

Takođe, Matejeva prijateljica Maja Sopta je više puta davala izjavu, budući da se po njenim riječima nije javila Mateju na telefon kada ju je pozvao u noći kada je nestao.

Detektivi poručuju da Maji ne vjeruju mnogo, ali će sve njene riječi provjeriti MUP koji danonoćno češlja svaki dio grada u potrazi za nestalim momkom.