MAJA MARINKOVIĆ SE OGLASILA NAKON SKANDALA DALILE I CARA: Evo šta je rekla poslije karambola u Zadruzi, BRUTALNA PORUKA

Dalila Dragojević i Filip Car danas su napravili haos u “Zadruzi”, a Veliki šef je zadrugara kaznio sa mjesečnim honorarom zbog fizičkog obračuna sa Dragojevićkom.

Nakon ovog skandala u “Zadruzi”, odmah se oglasila Maja Marinković, bivša djevojka Filipa Cara.

– Nisam ispratila, to su za mene obični foliranti. Zaista mi je lijepo u životu, da bih se bavila nebitnim ljudima. Poljubac – rekla je Maja za Pink.rs, pa dodala:

– Zaista nemam komentar na to. Oni su dno dna po mom mišljenju, ali ovo nikako ne podržavam. Kakva god da je, ipak je ona žena! – dodala je Maja Marinković.

Podsetimo, Maja je nedavno proslavila 26. rođendan na koji je potrošila 10.000 eura. Bivša učesnica “Zadruge” organizovala je gala proslavu u poznatom restoranu u Novom Beogradu, za koju je angažovala i obezbjeđenje.

– Maja je želkjela da joj rođendan bude savršen! Angažovala je dekoraterku, bend, uzela je najskuplji meni, imala je ogromnu tortu na kojoj je pisalo “Barbi”… Samo za haljinu koju je nosila te večeri dala je 1.200 eura…. Zabava i obezbjeđenje su je koštali 10.000 eura, ali nije žalila para, jer je željela da svi pričaju kako je napravila najbolju žurku u Beogradu – rekla je nedavno za Informer Majina drugarica koja je bila na rođendanu.