LOŠ ZNAK: NOVAK VIDEO PORUKU I PREKINUO TRENING?

Novak Đoković trenira sa kolegom iz Australije, sprema za učešće na prvom grend slemu, ali još ne zna da li će ostati i igrati u Melburnu.

Dok svi čekaju šta će se sledeće dogoditi, nemački “Bild” otkrio je detalje sa treninga, tvrdeći da je najbolji teniser sveta posle samo pola sata otišao sa terena.

“Srbin je prekinuo trening posle samo 30 minuta, kada mu je njegov kondicioni trener Marko Paniki prišao sa telefonom u ruci i navodno pokazao jednu poruku. Malo kasnije, Đoković je spakovao svoje stvari i otišao, iako je zakazao teren na dva sata”, objavljeno je.

Đoković je trenirao sa Argentincem Federikom Korejom, koji je objavio zajedničku sliku sa terena, a Srbija ga je dobro zapamtila u Beogradu, kada je na Novakovom turniru posle poraza od Đokovića zamolio srpskog asa za zajedničku fotografiju.

Da li je ovo nagoveštaj odluke Australije da mu opet poništi vizu, na šta će se njegov pravni tim po svemu sudeći odmah žaliti? Ostaje da se vidi, ali je izvesno da drama duga osam dana nije blizu kraja.

Ostanite uz MONDO i pratite najnovije informacije iz Australije.

Autopijac.com