“Jedino rješenje je da…”, OGLASILA SE DALILINA MAJKA NAKON HAOSA SA DEJANOM: Spominje i Husu, evo šta će uraditi

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević oglasila se nakon incidenta koji se desio u “Zadruzi”, kada je Dejan Dragojević sebi razbio glavu staklenom flašom.

– Koliko volim Dejana za svaku njegovu suzu i Dalilinu platiće ološi… To nisu ljudi, to su monstrumi!!! Imam ja dokaznog materijala kad zatreba za ove koji su do juče bili niko i ništa i sad se malo izgradili na osnovu “Zadruge” – započinje Emina Mujić i nastavlja:

Foto:Prinstcreen Pink.rs

– Jedino rješenje je da ja uđem i razotkrijem sve dole i da pokažem nekima gdje im je mjesto Uplašila sam se kad sam vidjela sve ovo. Ubjeđuju Dejana u suprotno, a tako i Dalilu. Igraju se životima. Djeca se vole, ali dušmani im ne daju. Taman su se pomirili i sve lijepo, kad sinoć haos. Ovo kad Huso vidi nikome neće biti dobro. Ćutao je, ali tek sad nek se mnogi čuvaju. Je l treba da padne mrtva glava… – kaže Dalilina majka.

Podsjetimo, jezive scene sinoć u Zadruzi i Dejanov nervni slom pri čemu je momentalno izveden iz rijalitija sav kr,vav, šokirale su javnost u Srbiji koja je sve to gledala sa nevjericom.

(alo.rs)

Autopijac.com