IZAZOV: Možete li pronaći 3 razlike na slici?

Nemojte dugo rješavati ovaj izazov, zapamtite da je visokih 98 posto internetskih korisnika nevjerojatno podbacilo.

Jeste li spremni zabaviti se i ‘pobijediti’ 98% korisnika interneta? U ovom vizualnom izazovu morat ćete pronaći 3 razlike između dvije slike koje su vrlo slične, na kojima je dječak koji uživa u osvježavajućem pijenju vode. Imate samo 30 sekundi. Ne dajte se omesti kada tražite!

Vaša misija je pažljivo ispitati svaki dio slika i otkriti stvari koje ih čine različitima. Svaka razlika može biti toliko suptilna da će zahtijevati mnogo pažnje da se uoči, a uz ograničeno vrijeme, pritisak će biti da se one pronađu što je brže moguće.

Zadržite fokus i izbjegavajte vanjske smetnje dok pregledavate slike. Svaka razlika koju uočite dovest će vas korak bliže pridruživanju odabranih 2% koji su uspjeli prevladati ovaj izazov. Pokažite svoju oštrinu vida i uživajte u uzbudljivoj vježbi! Jeste li primijetili kakvu razliku do sada? Sat otkucava!

Foto: Fox Puzzle

Vrijeme je isteklo. Jeste li uspjeli uočiti sve razlike na slici dječaka koji pije vodu u 30 sekundi? Čestitamo onima koji su uspjeli identificirati razlike između dviju slika u dodijeljenom vremenu. Ako ih niste uspjeli identificirati, ne brinite jer upravo ćemo vam dati rješenje ove zagonetke.

Probajte i ovu riješiti:

Probaj pronaći sve 4 stvari na slici!

Foto: Fox Puzzle