IZABRANI POTRČI ZA OVU SEDMICU – DALILA OČAJNA, SPUSTILA GLAVU: Pogledajte Filipovu reakciju

Tokom jučerašnjeg dana Mateja Matijević je izabran za vođu ove nedelje, a sinoć je došao trenutak da izabere svoje potrčke i omiljenu osobu.

– Nemam volje da se poigravam, pričali smo o ozbiljnoj temi. Samo ću da saopštim ko su potrčci. Dalila i Filip, to je očekivano. Mislim da i gledaoce boli uho za 90% nas. Ja mislim da se njih dvoje mnogo vole. To sam im rekao danas. Pokušavaju da predstave to na neki blaži način. Mislim da ih ne boli uho jedno za drugo. Mnogo puta su govorili da je kraj, zauzimali različite stavove, hajde da vidimo do kraja šta će biti. Ne znam koga drugog da stavim, baš nemamo neke priče. Eto, to je moja odluka – rekao je Mateja.

Nakon toga, usleijdila je maratonska svađa Filipa i Dalile, a na kraju je Car odbijao da ide u izolaciju sa bivšom-sadašnjom djevojkom. Kada su se konačno primirili, voditelj Milan Milošević je ponovo dao riječ Mateji, kako bi ostalim zadrugarima saopštio ko će sa njim provesti nedjelju u hotelu, kao omiljena osoba.

– Omiljena će da bude Mina. Nismo se pomirili, nismo u vezi, ali… Ostali smo bliski, šta je bilo, bilo je. Omiljena će da bude Mina i to je to – rekao je Mateja.

– Nisam. Nadali smo se da će neko da se svađa, pa da tamo bude fokus. Ja ne treba da pijem. Nisam ni u trećoj sezoni pazio na te stvari. Ispričao sam kakav teret imam na leđima i zbog čega imam odgovornost, inače bi me bolelo uvo da se suzdržavam, ali želim nešto da nastavim da radim. Eto, samo zbog toga sam sebe ograničavao – pričao je Matijević