HAOS U REDOVIMA PSG-a! Prijeti li Parižanima novi raskol? Mbappé gubi podršku svlačionice, trener ga javno proziva…




Francuski velikan Paris SG preuredio je svoju momčad brojnim odlascima i dolascima.

Nakon što su otišli Lionel Messi i Neymar, Kylian Mbappé je preuzeo teret na svoja pleća da bude glavni nositelj igre Parižana i odvede ih do novih uspjeha.

I dok nastavlja raditi svoj posao i zabijati golove, Francuz je pritom, čini se, zbog svoje sebičnosti izgubio podršku saigrača.

Prema Le Equipeu, većina svlačionice se okrenula protiv 24-godišnjaka. Neke zvijezde PSG-a smatraju da on prvenstveno igra za svoju korist. Nastavno na to, nakon poraza od Milana u Ligi prvaka /2:1) ovog utorka, došlo je do internih rasprava o ulozi Francuza.

Kao šlag na tortu stigla je i izjava Luisa Enriquea nakon utakmice protiv Reimsa ove subote (3:0) u kojoj je Mbappé zabio hattrick pa svejedno naišao na kritike svog trenera. 

Ironično, s jedne strane, Parižani se bore zadržati nezaustavljivog napadača u glavnom gradu, s obzirom na to da se igrač,prema nekim navodima, želi pridružiti Real Madridu, piše jutarnji.hr. S druge strane, očito više nema dobar odnos u svlačionici. Svakako, to nije dobra vijest ni za PSG ni za Mbappéa.