FOLKER JE OŽENIO UČITELJICU VERONAUKE Svi su mislili da će se smiriti pored nje, ali nakon pet meseci su se razveli i danas je u braku sa ovom lepoticom! (FOTO)

Našeg pevača spajali su sa mnogim lepoticama, a on je svojevremeno bio oženjen sa učiteljicom veronauke

Pevač Dado Polumenta i Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a posle pet i po meseci braka, on je odlučio da raskine bračnu zajednicu sa njom.

– Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama – rekao je svojevremeno izvor blizak ovom paru.

 

Dado je nastavio dalje i danas vodi miran život sa manekenkom Ivonom Ivković sa kojom ima ćerke Aleu i Aliu.

Deluje da je posvećen naslednicama, te da svaki slobodan trenutak koristi da provede sa njima, a zajedničke fotografije neretko deli na društvenim mrežama.

 

Sa druge strane, Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

– Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam srećna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način – poručila je ona jednom prilikom.

 

Autopijac.com