EVO ŠTA MU JE BRAK URADIO, POGLEDAJTE KAKO JE DEJAN IZGLEDAO PRIJE ULASKA U ZADRUGU: U braku samo jeli brzu hranu, DEBELJKO KOJI NE LIČI NA MOMKA U BIJELOJ KUĆI

Dejan Dragojević, kog je supruga Dalila Dragojević, prevarila u “Zadruzi” sa Filipom Carem se prepolovio. Zadrugar kaže da je nakon toga potpuno izgubio apetit i da je dosad izgubio čak 15 kilograma.

– Smršao sam od stresa! Uđite u “Zadrugu” da i vas žena prevari, pa ćete lako smršati. Nemam apetit i to malo što pojedem izaziva mi mučninu. Jedem na silu, moram! Pojedem poneki sendvič, pijem dosta čokoladnog mlijeka, to mi jedino prija. Ne mogu sebe da prepoznam! Više od 15 kilograma sam smršao – rekao je Dejan prije 2 mjeseca, prenosi Hit.

 

Dejan je ispričao da se prije braka sa Dalilom hranio zdravo i redovno trenirao. Međutim, u braku je promijenio ishranu. On i Dalila često su naručivali brzu hranu i spremali visokokalorične obroke. Pošto je sada uspio da skine višak kilograma, Dejan planira da održava liniju i poslije „Zadruge 5”.

– Trudiću se da se ne ugojim kada izađem odavde – rekao je Dragojević.

Autopijac.rs