EVO KAKO IZGLEDA SESTRA DIVNE DNK: Ima 23 godine i spremna je za ulazak u “Zadrugu 6”! (FOTO)


Krenuće istim stopama kao ona!

Učešće Divne Milanović i njenog supruga Marka Kocića, poznatijih kao Divna i Marko DNK, obeležilo je prvu sezonu rijalitija “Zadruga”, međutim ne treba zanemariti i njihovo ovogodišnje učešče u popularnom formatu.


Prethodnih dana je Divna punila novinske stupce zbog događaja sa Markom Janjuševićem Janjušem, kada je zadobila povrede uslijed nezgode koja se dogodila. Ali malo ko zna da zadrugarka ima i sestru, koja je preslikana ona. Poznati bračni par gostovao je u emisiji “DNK” 2019. godine i tom prilikom je javnost imala mogućnost da vidi njenu sestru.

 Ne bih više ulazila u rijaliti, ali mislim da bi se moja sestra Milica odlično tamo snašla, zato ću joj preporučiti da se prijavi. Ona je isto godište kao Mina Vrbaški, ali za razliku od nje, moja sestra nije zaljubljive prirode. Milica je iskrena i voli da se šali, sigurna sam da bi bila zanimljiva i publici i učesnicima – tvrdila je Milanovićeva svojevremeno.

Publika je Divnu upoznala u popularnoj emisiji “DNK” i već tada je domaća znala za njen problem sa kičmom. Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u “Zadruzi” je bilo prikupljanje novčanih sredstava za uklanjanje grbe koju ima od rođenja. Njena sestra Milica rođena je sa istim problemom. Međutim, ni jedna ni durga nisu uspjele da ga otklone.

foto: Srbijadanas

Podsjetimo, Milanovićeva ima dvije rođene sestre i tri polubrata, a jedan od njene braće je svojevremeno otkrio zašto su bivša zadrugarka i njena sestra rođene sa problemom kičme.


– Divna je rođena sa tim, a i sestra… To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovjek sa 60 i nešto godina da pravi djecu – rekao je jednom prilikom polubrat takmičarke prve sezone “Zadruge” za portal Srbijadanas.