DOSTA mu je svega, Đoković povukao RADIKALAN POTEZ!

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković doputovao je u Beograd letom iz Dubaija, poslije deportacije iz Australije.

Đoković je na aerodrom “Nikola Tesla” sletio nešto poslije podneva gdje su čekale brojne domaće i strane novinarske ekipe i navijači, ali uzalud pošto je napustio aerodrom.

Novak je ipak ostao dosljedan svojoj odluci da se ne oglašava dok se ne završi Australijan open, pa je, kako saznaju tamošnji mediji, napustio aerodrom, i zaobišao kamere i medije.

Navijači su i pored toga dobro raspoloženi i skandiraju – Ti si naš šampion, Novače.

Srpski teniser je juče napustio Melburn pošto je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu.

Ministar Hok je odluku o ukidanju vize Đokoviću donio jer bi, po njegovom mišnjenju, prisustvo nevakcinisanog igrača moglo da podstakne protivljenje vakcinaciji protiv korona virusa, ali i zbog zabrinutosti za javno zdravlje.

Đokoviću je viza prvi put ukinuta 6. januara po njegovom dolasku u Melburn, nakon što su zvaničnici australijskih graničnih vlasti procijenili da nije pružio odgovarajuće dokaze da bi dobio medicinsko izuzeće.

On je potom nekoliko dana proveo u imigracionom hotelu prije nego što je dobio prvi spor na sudu kada je odlučeno da mu se vrati viza i da bude pušten iz pritvora.

Prvi teniser je dobio medicinsko izuzeće jer je naveo da je sredinom decembra imao korona virus. On je u srijedu priznao da je prekršio pravila o izolaciji, pošto je dao jedan intervju znajući da je pozitivan.

Autopijac.com