Dejan shvatio da mu Dalila prilazi SAMO KAD VIDI DA JE SRETAN, A ONDA PONOVO ŠOKIRAO: Donio odluku, imao samo 1. poruku za porodicu

Direktno nakon svađe sa Dalilom Dragojević, Dejan Dragojević stigao je u Šiša bar, gdje je otvorio dušu voditelju Darku Tanasijeviću.

Sad sam imao raspravu sa Dalilom. Prvo mi je vratila moju burmu, pa je dobacila u prolazu, pa pitala da li mi treba pomoć, pa došla kao da priča. Meni se ne priča, a treba da joj objasnim neke stvari. Došla da mi se izvini što me je napala zbog Matore, piva… Onda pominje svašta, hoće da me izrevoltira. Vjerovatno hoće da joj govorim da je volim, da nije to tako. Ja sam pokušao da sažvaćem sve, ali sam shvatio da je greška. Možda je bolje da se desilo sve to, kasnije bi bilo još gore. Sad kad je bio za Novu godinu taj problem što sam napravio, doživio sam sličnu stvar od iste osobe. Da me napada zbog nekog koga je skoro upoznala. Vratio mi se flešbek – rekao je Dejan, pa počeo da plače:

Ti si sebe stavio na posljednje mjesto, a ženu koju voliš na prvo – rekao je Darko.
Pokušavam da presječem, nekako ne mogu da isključim sve iz sebe, bude mi žao… Onda ona dođe i priča mi nebuloze, sklapa kockice da bi njoj bilo lakše. Ja više ne planiram ništa da dokazujem. Pokušaću na skali od nula do deset da komunikaciju svedem na dva. Ja je ne interesujem, a kad vidi da imam zanimaciju, dođe. Pa mi prebacuje sad, govori da je Filip došao kad je plakala.  Ako joj odgovara da je Filip tješi, nek je savjetuje. Ako joj je smetala moja ljubav, to je druga stvar. Nemoj mene da oskrnavi – govorio je Dragojević.
Dejane, crni Dejana, ako ti pominje Filipa, ako si svjestan svega, šta tražiš sa njom? – pitao je Tanasijević.
Ništa. Ja sam za to da prekine komunikaciju, ali nisam skroz, negdje 90%. Ja sam sve dao od sebe, razumijem, izdao sam dosta ljudi. Svjestan sam toga, ali sam stavio sve po strani. Od svih mana izvukao sam samo neke vrline, a onda ona dolazi opet i kreće nešto – rekao je on.

Vama ne polazi za rukom da imate normalnu komunikaciju. Pričaj sa mnom, šta je ono što te muči, čemu se nadaš? – pitao je Darko.
Sve me muči. Ona kad ode u izolaciju, može da se smije sa osobom koja petlja i laže, sa mnom će naravno da se svađa, treba da popričamo o svemu. Ako joj se smije, neka ide u izolaciju. Onda ode tamo, svađa se, smije se tri sata do ujutru. Ja joj dođem kao pegla neka, da sve zategne. Neka uštine njega, ne mene… Daje na značaju nekome ko ju je okarakrterisao cijeli život, a ja koji joj nisam ništa uradio, ima zamjerku da mi nađe. Neće ni 2% da se pokrene da bi naš odnos funkcionisao. Ne može da ide na dvije strane. Onda mi dođe i kaže: “Vidi kako se Ša bori za ljubav”. Rekao sam joj: “Možda se sretnemo za 3 godine u rijalitiju, pa me možda neće doticati”. Ša može da dođe i da se bori. A ja kao nemam ljubav, nego sam samoživ. Ne, nego ona hoće tako to sebi da utuvi u glavu, da bi joj bilo lakše. Boli me kad mi kaže da mislim samo na sebe. Kaže mi da sam se prodao što sam dobio poklone, a ona je plakala kad ih nije dobila. Meni je značilo kad mi je David donio poklone. Meni bude drago kad ona dobije poklone, za svoj rođendan sam njoj kupio poklon. Sam sebe gušim. Ako krenem da se družim sa nekim ljudima, ona će njima to da zamjeri, a onda neće imati nikoga pored sebe. Ja gledam da lakše prođemo kroz rijaliti. Ja probam sam, krenem, onda me nešto vrati na nulu. Ne mogu kad dođe i kad kaže neku neistinu da to pustim. Nije istina. Sad prije nego što sam izašao iz gardererobera, Mima ju je pitala kao može da mi kaže da je ne volim! Ja gledam u nekog ko mi se us*ao u život, a ona zvjera na drugu stranu. Treba da se pokrenem, ali teško je – govorio je Dejan.

Prinstcreen Pink.rs

Probaj, neka te posavjetuju ljudi, slušaj savjete – dodao je Darko.
Da, ali jako je teško, njima žena nije tu. Svašta se izdešavalo, a moja emocija nije prešla na drugu osobu, kao što je kod nje bilo. Kod mene je sve bilo čuvanje braka, ostalo kao što je bilo. Ja nisam dozvolio da me neka druga zavoli, možda bi i meni krenulo to. Ne mogu, nisam još ugašen prema njoj, ja nju volim. Ogorčen sam što mi je sve ono uradila, šok za šokom, ne mogu da prezupčim. Onda je vidim skrhanu, pa mi se vrati na kuću gdje smo živjeli, ja se gubim ovdje, ne mogu… Trudim se. Vidjet ću kakav će biti ponedjeljak – rekao je Dejan.
Nastavi da se trudiš. Radi na tome, ne zbog Dalile, roditelja i brata, mene, gledalaca, zbog sebe na prvom mjestu. Vidiš da ovako ne ide, da je sve gore od goreg i da može biti gore… Daj sve od sebe da se izdigneš iz situacije. Znam da je svakome svoja muka najteža, život ide dalje – posavjetovao ga je Tanasijević.
Znam, ali ona će ustati da komentariše nešto, ja ću morati da odgovorim… Nije mi cilj da je isprovociram, da je napravim u nešto što nije. Mnogo puta prećutim zbog toga – zaključio je Dejan, pa se obratio javnosti:

Ne sekirajte se, izvinjavam se svima koji su pretrpjeli šok, izvinjavam se muzičarima, svima. Pokušao sam da ispravim nešto, očigledno ne ide. Okrećem pola lista novog, ne mogu da obećam da je cijeli – rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autopijac.rs