“DEJAN JE KRIV, ŠTO NIJE SPRIJEČIO DA GA PREVARIM”: A onda ustao Dragojević, zakucao je odgovorom! DALILA ŠOKIRANA

Naredno pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević.

– Kako možeš sa Carem da stojiš mirno, ne maltretiraš ga kao Dekija, njega ne možeš da slušaš, a sa Carem do 10 ujutru pričaš

– Plašim se Filipa… Ne znam šta da kažem. Imali smo najnormalniji razgovor u ekonomskom, u izolaciji i to je to. On meni zamjera da mu namećem grižu savijesti, ako je čovjek, sam će je osjećati. Ja sam samo rekla kako sam se osjećala dok se to dešavalo. Poslije toga se on zapitao, tj. shvatio kako je meni bilo. Do posljednje svađe je došlo kad sam ja rekla da ne želim da me grli kad on hoće. Rekla sam mu da to nije prirodno, znam kako je bilo meni kad sam stupila u odnos sa Dejanom. Onda je krenuo da psuje standardno, ono za novac Dejanov i moj… Čujem da se spominje priča vezana za Anu, ja sam mu samo rekla kad mi je rekao da počistimo izolaciju, da mu složi Ana, što je on protumačio kao ljubomornu scenu. Nisam ih imala kad je Maja bila tu, a ne Ana. Filip je sa mnom imao normalan razgovor, rekao da sam se pogubila, da ga probudim u pola noći ako mi treba razgovor. Ja nisam odbijena nigdje. Vjerovatno odbijam od sebe ljude jer sam stvorila oklop, a to ne treba da mi se dešava. Tako da, nisam imala potrebu da ga štipam – govorila je Dalila.

– Kada ti on bilo šta priča, ti stojiš mirno, nije ti ton kao sa Dejanom, Dejana maltretiraš – rekao je Milan.

– Sa Dejanom sam imala drugačiji odnos, živjeli pet godina, ovaj čovek je totalno drugačiji sistem. Naravno da ima neraščišćenih računa, sad smo rekli sve. Svkao treba da ide svojim pute. Isto tako za Dejana. Moje reakcije su bile nenormalne, ali neće se ponavljati. On je sve vrijeme trebalo da kaže ono što je danas, što je bilo u dubini duše zakopano. Kako prolazi vrijeme, pokazaće se ko je šta je. Očigledno se nismo upoznali kolektivno. Ostalo je pet mjeseci da se upoznamo kakvi smo zaista. Danas sam pričala, trebalo je da me osvijesti reakacijama kad sam krenula sa Filipom, a ne majicama i pričama o tarabama – govorila je ona.

– Kakvo sr*nje. Kad sam je polio vodom i rekao da ne prilazi, hladan tuš, ona meni: “E sad ćeš da vidiš šta ću da radim”. Pričaj iskreno, ne laži više! – skočio je Dejan.

– Ovaj čovjek će tek sebe da pokaže, ovo je čovjek koga ja nisam upoznala. Danas mi je opsovao i mamu i tatu – uzvratila je Dalila.

– Kako si čula u takvom rastrojstvu? – uzvratio je Dragojević.

– Ne bih više o tome, neka mu je sa srećom. Ja znam da sam neko ko će se izboriti napolju i sa komentarima, neću padati pod pritisak. Filipova greška je samo što me nije ostavio na normalan način i što su bile uvrede. Nije on mene natjerao da budem sa njim – govorila je ona.

– Ovo je sada spuštanje lopte as Filipom, jer je odj*bana od moje strane – rekao je Dragojević.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

(srbijadanas.com)

Autopijac.com