DAVID DRAGOJEVIĆ U SUZAMA STIGAO U ŠIMANOVCE: Evo šta se desilo, DOŠAO ZBOG DEJANA

Cijela porodica se jako potresla.

Dejan Dragojević nanio je noćas sebi strašne povrede glave i završio u Urgentnom centru na ušivanju, zbog čega je njegova porodica bila slomljena.

Majka Biljana Dragojević jutros se oglasila za Informer i otkrila da je sina sinoć tražila u bolnici, a Dejanov brat David upravo je stigao u Šimanovce kako bi vidio brata.

David nije krio suze i zabrinutost, došao je ispred Pinkovih studija, pitao obezbjeđenje da uđe i čekao na rampi 10 minuta. On nije želio da razgovara sa novinarskom ekipom, a bio je vidno uznemiren i u suzama. Njemu nisu dozvolili da uđe kod Dejana, nakon čega je otišao. On je ostavio garderobu za Dejana i vratio se kući.

 

Podsjetimo Dejan Dragojević je sinoć prisustvovao burnoj svađi svoje supruge Dalile i njenog bivšeg dečka Filipa Cara. Dejan i Filip su se nakon toga sukobili, a obezbjeđenje ih je razdvojilo. Ipak, Dragojević je bio veoma uznemiren te je udarao glavom u zid i na kraju čašom posjekao sebi čelo. Njega je obezbjeđenje odmah izvelo iz “Zadruge” i odveden je u Urgentni centar gdje su mu ljekari ušili posjekotinu. On je vraćen u rijaliti nakon toga i smješten je u apartman gdje se oporavlja.

Autopijac.com