DALILA SE OBRATILA ALEKSANDRI, EVO ŠTA JOJ JE REKLA: “Pazi se da…”, DEJAN BIJESAN

Opšti haos u Bijeloj kući!

-U toku je emisija “Gledanje snimaka”.  Rasprava Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića se nastavila, a voditeljka Ivana Šopić imala je pitanje za njega.

-Dejane, da li je tvoje lupanje bilo pozorište za gledaoce? – pitala je Ivana Šopić.

-Jeste, može biti. Ja sam se odvajao, drugim delom sam se vraćao, dok se nisam sam povezao – rekao je on,

-Limune mi je postavljao, na majicu u kojoj sam išla na vantjelesnu oplodnju. Meni je to bila najtraumatičnije – dodala je Dalila.

-Pitala me je o čemu razmišljaš, nešto nisi srećan? Ja sam bio srećam, ali mi je milion stvari prolazilo kroz glavu, Ozbiljna stvar koja se dešava sa ovakvom osobom – nastavio je Dragojević.

-Ovaj čovjek je klanjao i 24 sata molio Bogu da to bude ispravno. On se sprda sad sa tim, fuj – rekla je Dragoje

-Ja nisam mogao da shvatim, ali pokušavao sam da razumijem. Kad sam sebi dao snagu – dodao je Dejan.

-Živi bila pa vidjeli kad Aleksandra ispriča mnoge stvari. Aleksandra, pazi koliko ćeš biti iskrena prema ovom čovjeku i koje ćeš stvari da pričaš, jer on tebi neće ništa da priča o sebi. Ja sam bila otvorena, a evo kako sad prolazim. Laže, dodaje i nadodaje i laže da nije bio srećan. Znaš koliko je patio i štedio me uvreda, pa me nakon svega prihvatio da bude sa mnom poslije Filipa. Brat mu je rekao da je pao – poručila je Dalila.

-Pustio sam da se dešavaju neke stvari, nisam davao sebi da se petljam. Stvar koja je bila jedna strana mi je govorila da naš odnos nije ispravan, a sa druge strane… Sam sebi sam napravio sliku, koja mi je dala da izađem iz svega – nastavio je Dragojević.

-Rekao si da na klupi poslije vantjelesne oplodnje nisi srećan – dodala je Dalila.

-Da, zbog rasprava koje smo imali. Kakve rasprave su bile u stanu, kakve šizofrenije je imala i imala je non stop na*rkana. Nisu uticali hormoni, imala si ti tad druge probleme – nastavio je Dejan.

-Sram te bilo koliko nisko udaraš. Nije čudno što mi se u trećoj sezoni okretao želudac kad ustaneš da nominuješ. Ti si jedno dno dna. Mislila sam kao i moja porodica da si savršenstvo bez mana. Za tri dana si pokazao da si sa mnom živjela lažno i da si sve planirao – rekla je Dalila.

-Planirao da me prevariš? O ljubavi neću da pričam, ta ljubav je prošla. Bila su priče o prevari, koje su se sad ispostavile – istakao je on.

-Ti o njoj nemaš dobro mišljenje. Koliko puta je raskinuo sa njom do sada? Ona je njemu prilazila. Djevojka kaže da mu ona stalno prilazi – dodala je Dalila.