“DALILA MI JE OTKRILA…” OGLASILA SE IZBAČENA ZADRUGARKA: Odmah otkrila šta joj je Dragojevića ispričala, NEĆE DA ŠUTI (VIDEO)

Oduševljena je zadrugarkom!

Nevena Miličević je osvojila manje glasova u duelu sa Dalilom Dragojević, te je večeras morala da napusti “Zadrugu 5”. Voditeljka Dušica Jakovljević sačekala ju je u studiju i sa njom obavila intervju.

Toliko sam maštala o tome da izađem, a sad sam i zaplakala. Dočekana sam na negativan način. Nijedna osoba nije htjela da uđe u priču, svi su krenuli da me gađaju nekim naviknutim riječima, to mi je bio šok. U apsolutnom šoku sam bila. Onda sam se sakrila u pab, to mi je bila neka tranzicija. Osjećala sam se ugroženo i onda sam bila maksimalno povučena. Za mene je bilo prirodnije da se našališ i flertuješ sa nekim, ali nije kraj sveta, a tamo je sve kraj sveta to. Više podržavam ove koji žive, nego ove koji grakću. Mislim na taj lijevi dio stola, da li mi znamo nešto o njima? Oni se kriju iza paravana, ovi su preplašeni, treći ne znaju da li da napadaju… Ja sam sa Dalilom doživjela najveću iskrenost, ovo su mi bila dva najljepša dana u Zadruzi. Rekla mi je da postaje svjesna svega, da ne može da vjeruje šta joj se dogodilo. Ja sam joj rekla da ju je pogodila kometa. Rekla mi je da u trenutku nije postajala sila koja je mogla da je spriječi. Kada se desila druga prilika sa Dejanom, misli da se nije postavila adekvatno. E sad tek kad je napravila distancu od Filipa, a Dejan od nje, počela je da sagledava neke stvari, da se kaje. Rekla je da ne može da zamisli život bez Dejana. Čak i kad joj se to dešavalo, nije imala svest da iza toga nema Dejana – ispričala je Nevena

Šta se dešava sa Tarom i Ša, ko tu koga voli? – pitala je Dušica.
Meni ta situacija nije jasno. On je sa mnom razgovarao, rekao mi je da je kategorički završio as tom pričom, onda vidiš sljedeću scenu, kao drugi čovjek – govorila je Nevena.
Šta ti je pričala Aleks? – nastavila je voditeljka.
Oni su stari rijaliti igrači, nemam procjenu šta je tu kod njih, imaju neke svoje prošlosti. Aleks te joj se sviđa neko, pa onda ne… Meni je rekla da je zaljubljena u Mensura, i onda odjednom rekla da joj se niko ne sviđa, a ona je bila zaljubljena u njega do suza. Ne znam… Meni je dhelovalo kao da je stvarno zaljubljena, a sada mi djeluje kao da nije – otkrila je bivša zadrugarka.

Šta je bilo sa Franom? – pitala je Dušica.
Vidjela sam na početku da smo slični u nekim stvarima, to sam podijelila, onda sam došla u radio i rekla onako naivno da bih bila sa njim da moram. Rekla sam njega, nisam znala da tu kad nekog pogledaš, ti si već udat za njega. Od tog trenutka je napravio ogroman gard. Tu neku barijeru… – govorila je Nevena.

Šta ti prolazi kroz glavu kada ti se Tara unese u lice? – pitala je Dušica.
Da se sklonim i da mi mjesto nije tu – rekla je Nevena

Autopijac.com