DALILA IZGUBILA KONTROLU NAKON FILIPOVOG IZLAGANJA, priznao simpatije prema OVOJ ZADRUGARKI: Kakav preokret u rijalitiju (VIDEO)

U toku pitanja Novinara, predstavnici sedme sile postavljaju pitanja ukućanima. Novinar Darko Tanasijević, postavio je pitanje Filipu Caru za njegov odnos sa Dalilom Dragojević.

Kako si Care? – upitao je Darko.

Super sam! – rekao je Car.

Ti i Dalila ste neslavno završili. Kako se osećaš povodom toga? – upitao je Darko.

Osećam se dobro, odlučno i spremno. Pozitivno se osećam i okej. Žao mi je za neke stavri, ali to sam ja, nemam vremena da se vatim i spravim te stvari. Ja smatram da sam ja onaj medved krvoločni. Bolje da idem sam u nekom pravcu. Ja retko kome ćutim. U izlaganju Dejanovom me provocira stalno ali ja ćutim jer sam kriv. Ja sam kad ulazim u raspravu, spreman da idem u nedogled. Smatram da Dejana samo provučem u pozitivnom smislu. Ne govorim loše stavri za Dejana, ako smatram da nije u pravu, ja komentarišem sa strane. Tu će se rasčivijati mnoge stavri kada mene nema! – rekao je Car.

Od jednom je počela da kometaripše mene, aj nju nisam – dodaje Dejan.

U novom odnosu je Dejan komentarisao puno puta nas. Ali isto tako je Dalila ćutala, samo zbog mene. Ja puno toga imam da kažem o celoj našoj situaciji ali ne želim, nemam potrebe. Kad mi zariba mašina, gootovo je za života! Ja mogu da budem lud i glup ali gotovo je! Ja sam shavtio na kraju kad je ona stavrila tačku!

Smatarm da ovaj dečko nema pravo da komtariše ništa jer je odmah ušao u drugi odnos – rekla je Dalila.

Dlaila može da radi šta želi! Zanimljiva mi je Martina, baš mi prija. Imam osećaj da razgovaram sa nekim starijim od sebe. Želim da budem ja ja.- dodaje Car.

Upravo doživljam transfer blama. Čovek se drži sa decom od osamnaest godina. Sramota me tuđe sramote! Ajde kaputić, betmen! – rekla je Dlaila.

Treba na ovo staviti jednu veliku tačku. Bitno mi je da ja sačuvam živce – rekao je Car.
Nemam problem sa tim, svi znaju da Filip Car ima loše osobine, ali imam i neke dibre – rekao je Car.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autopijac.com