DALILA I FILIP OBAVILI RAZGOVOR, ona napušta rijaliti zauvijek – OSTAVLJA DEJANA, KONAČNA ODLUKA (VIDEO)

Nakon što je vođa Dejanu Dragojeviću dao mali budžet, nastao je haos. On je i dalje bio ogorčen zbog komentara Maje Nikolić, a Dalila Dragojević se obratila svima.

-Dalila Dragojević od danas spava, ne učestvuje u programu. PoslIJe sinoćnjih komentara, da meni članica žirija kaže… “Da ne kažem prosti*utka, reći ću najveći odron”. Sinoć sam bila na rubu da napravim incident. Vraćajući se sa Zadrugovizije, gledajući pogleda kao da sam ub*ila nekoga, kako se ljudi krste… Želim svima vama da doživite urlike. Ja želim ovog trena da napustim Zadrugu. Tražim da izađem normalno na vrata Zadruge, da svi koji ste komentatori – krenula je Dalila.

-Ucjenjuje da je ne bismo komentarisali negativno – dobacila je Sanja Grujić.

-Ja da slušam komentare kako je Sanja Grujić britka sablja, tri puta komentarisala Dalilu. Evo, neka ostane britka sablja, Dalile više nema. Zna se šta se mislilo kada je rekla da Sanja gađa u metu. Druga stvar, nisam dobila ništa od poklona za Novu godinu – govorila je Dragojevićka.

-A to te je pogodilo – rekla je Grujićeva.

– Nemam snage, meni je Nova godina značila. Zaljubila sam se u Cara, vratila Dejanu, nemam snage više – pričala je kroz suze Dalila.

-Šta nemaš snage? – pitao je Car.

-Nemam snage, Filipe… I kad sam sa tobom bila na bini, dobila sam komentare: “Ne skidajte te maske”. Sinoć je bilo trostruko gore – plakala je Dragojevićka.

-Tvoj problem je što je otišla Maja i što se plašiš da uđeš u situaciju sa Filipom – istakao je Karić.

-Dalila je otrčala u spavaću sobu i nastavila da plače.

-Ovo što je maloprije Dejan rekao da sam ja sve rekla. Da, sve što je uradio, uradio je sebi. Meni je najteži momenat Zadruge 5 da poslije onolikog bola, slomljenih ruku koje smo liječili, on se pop*šao po sebi. Nije uradio ništa meni, nego sebi, to mi je najteži momenat. A pritom, ni djelić nije dobila od nas, koliko je vrijeđala i Sanju i mene… Svi su bili okej prema Dalili – poručila je Sandra Rešić.

-Neiskrena je prema momku, osjetila je da može da se vrati Caru i ne zna kako da spriječi sebe. A kako će da spriječi, napustiće ovaj rijaliti. Da se ne vraćam u treću sezonu, ali svi koji me znaju, znaju da nikad ne bih bio sa takvom osobom – zaključio je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Autopijac.com