DA VIKI ČUJE OVE RIJEČI BILO BI JOJ LAKŠE: “Evo šta treba uraditi poslije ŠOK POTEZA Osmakčića”

Obrutalnoj i morbidnoj prevari kakvu nacija ne pamti bruji cijeli region, a jezivi detalji i događaji koji se vezuju za porodicu Osmakčić ne prestaju da zgražavaju javnost.

Ovim povodom oglasio se iDino Dizdarević, koji nije nimalo štedio riječi kada je ovaj skandal u pitanju, pa nam je otkrio, takođe, šta bi savjetovao Viktoriju Mitrović u ovom trenutku.

Kako gledaš u ovom trenutku na cjelokupnu situaciju?

Svaki normalan čovjek, ako je imalo normalan razumjeće šta su oni uradili. Kakav monstrum moraš da budeš da ovo uradiš. Vi vidite da u ovoj porodici nema granica. Od prijetnji da će ubiti to dijete, pa Viki. Ne znam kojom riječi da opišem njega i to djelo. To je meni dno dna. Meni je to baš za osudu.

Šta bi savjetovao sada Viktoriju da uradi?

Mislim da ja kao ja ne mogu da je posavjetujem jer nisam roditelj. Mislim da treba da sjedne sa nekim ko je proživio već to. Da sam na Viktorijinom mjestu, ja bih naravno rekao Viktoriji da rodi dijete, ali sebi.

Da li si mogao da očekuješ od njega ovako nešto?

Ja sa njim nisam imao okej odnos, napao me je na spavanju. Šokirani smo svi, kao i javnost. Još sam u šoku, pokušavam da shvatim zašto i kako.

Kako ti vidiš epilog ove situacije?

Naravno da će pojedini ljudi stati tome na kraj, tj. Zakon.