UBACITE OVU TABLETU U WC ŠOLJU I GLEDAJTE MAGIJU: Najbolji trik za čisto kupatilo!

Kada treba da očistite WC šolju, a nijedna metoda ne uspava onako kako biste želeli, onda je vreme da upotrebite nešto novo. Verujemo da čišćenje, pogovoto WC šolje zna da bude gadno, zato uz ovaj trik smanjinje muku i trud maksimum.

Čišćenje toaleta zna da bude pravi izazov, zato sada možete iskoristiti magičnu tabletu. Reč je o tableti koju koristite za mašinu za sudove. Jednu tabletu stavite i ostavite da se rastopi, kada se rastopila zatim dobro istrljate površinu. Prljavšina će nestati zajedno sa neprijatnim mirisom. Ako je baš praljavo, onda tabletu možete da ostavite i preko noći.

Sve ovo možete oprati tabletom za pranje sudova
I WC šolja nije jedino što će blistati nakon tablete za pranje sudova. Ako se mučite da očistite unutrašnjost rerne, rastopite je u toploj vodi i operite staklo na vratima rerne. Čišćenje sudopere takođe može biti baš lako, ako tabletom uz toplu vodu istrljate zidove sudopere. Kante za smeće su verovatno posebno odvratne, pogotovo kada se ostaci hrane razliju svuda po njoj. Zato je dobro da je lepo očistite bar dva puta godišnje. Kantu napunite toplom vodom, stavite tabletu i ostavite tako sat vremena. Isperite je nakon jednog sata.

Tabletom možete osvežiti prostor!
Kuća nakon kuvanja se uglavnom oseća na to što smo spremali za jelo, a mirisa se možete rešiti uz pomoć magične tablete. U veći lonac sipate vodu, dodate tabletu i na nižoj temperaturi ostavite da vri.