CECA RAŽNATOVIĆ U PORODILIŠTE OTIŠLA U STAJLINGU OD 8.720 EURA: Pjevačica samo za tašnu dala 3.900 euura, a cijena minđuša je “prava sitnica”


Ona je u porodilište danas stigla među prvima, a njen stajling nema ko nije primijetio.

Svetlana Ražnatović Ceca
Ona je na sebi imala naočare koje je platila paprenih 400 eura, minđuše od 2.920 eura, prsluk od 1.500 eura, a torba poznatog brenda koju je danas nosila košta “samo” 3.900 eura, tako da je njen cjelokupan stajling koštao 8.720 evra.

Podsjetimo, Svetlana Ceca Ražnatović izašla je presretna iz privatne klinike gdje joj se snajka porodila. Ona je raširila ruke od sreće kada je izašla iz bolnice.

– Skoro 4.200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najljepši! Kako mogu da se osjećam, mogu da poletim. Presretna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lijepo što je moglo da se desi, desilo se – rekla je Ceca i dodala:


Svetlana Ražnatović Ceca

– Željko zna da treba da mu se rodi brat, ali sad nije znao da se rodio. Ja sam toliko uzbuđena. Bogdana je super, hvala Bogu. Na Veljka nisam obraćala pažnju, gledala sam kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lijepo!

Porođaj su obavili Prof dr Aleksandar Ljubić, specijalista ginekologije i akušerstva ispred bolnice Biocell hospital i Prof. dr sci. med Milenko Proročić.


Ovaj značajan dan za porodicu Ražnatović, od odlaska Bogdane u bolnicu pa zaključno sa samom proslavom i dešavanjima između, moći ćete da pogledate u emisiji “Ceca i djeca”, koja se emituje petkom u 22 h.

(Kurir)